web analytics

0

CORSO VANAF DE BANK & SUSHI

middengelukt1

IMG_5792
Dan heb ik zoveel pauwenveren gekregen en dan moet je toch een beetje zachtjes huilen als er eentje is afgebroken. Zonde! Gelukkig kan hij nog wel aan een dromenvanger.

IMG_5794
En gelukkig heb ik er nog genoeg.

IMG_5795
Ik maak een beginnetje met deze. Binnenkort dus wat meer kleinere dromenvangers in de shop (nou ja, klein, klein, nog steeds 25 bij 90 centimeter).

IMG_5796
Deze opdracht is klaar.

IMG_5804
Het plan was om vandaag naar het Fruitcorso te gaan, maar we zitten met z’n vieren een hele spannende serie te kijken (Fear of the Walking Dead) en het regent en ik kom erachter dat je het gehele Fruitcorso (de optocht dus) gewoon live kunt volgen! BETER!!!!

IMG_5806
WOW! Echt mooi! En… de eerste corsowagen die ik zie blijkt uiteindelijk ook de winnaar! Het zijn vogelvissen of vissenvogels. Erg gaaf!

IMG_5808
Het waren dus 3 verschillende vissen achter elkaar. Knap gedaan hoor.

IMG_5809
Hé, daar is een Flipje! Dit jaar zijn er 3 Flipjes en daaruit wordt dan een nieuwe Flipje gekozen. Dacht ik. Kan ook zijn dat er 3 verschillende Flipjes blijven die dan afwisselend ‘werken’. Nou ja, in ieder geval was de vorige Flipje te oud geworden.

IMG_5812
Deze 2 hebben een hele zware dag samen.

IMG_5817
Ik vond deze wagen het mooist. Met 2 Japanse keizers en allemaal lampionnetjes. Echt tof.

IMG_5818
Deze ehm, vogels, dinosaurussen, waren ook gaaf.

IMG_5820
Deze kopjes vond ik wat minder. Je mist een beetje de sfeer van het corso, zo thuis op de bank, maar wel erg fijn dat je het live kunt zien.

IMG_5831
Hé, waar zijn we nou? Alweer bij de Goya?? Ja! Alweer! Morgen is m’n vader jarig en wat geef je de man die alles al heeft? Juist… een avondje uit eten met ons! Hebben we zelf ook nog wat aan! Het was allemaal weer zalig, zalig, zalig en gezellig. ’s Avonds hangen we bomvol op de bank. Ik kan geen ‘sushi’ meer zeggen, maar wel ’trusten’.

Vorig jaar ging de oppaspuber voor het eerst alleen naar school...

Vorig jaar ging de oppaspuber voor het eerst alleen naar school…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *