web analytics

4

PLOG MAANDAG 17 APRIL 2017


OMG! Is dat even lekker! Ik was wakker om 5:30 en wilde er eigenlijk om 6:00 al uit, want kon niet meer slapen. Maar! Er kwam ineens een heerlijke kalmte en rust over me! In tijden niet gevoeld en ik viel dan ook weer zalig in slaap tegen M. aan en we hebben tot 8:00 in bed gelegen, maar ik voel me uitgerust alsof ik tot diep in de middag heb geslapen. Luxe! Relaxt douchen en aankleden en dan nog eerder dan de rest van Nederland klaar voor de dag!


Fris en fruitig! Oh! Ik heb trouwens vrijdag m’n navelpiercing weer terug gezet na ehm, een jaar of 15? Hij gleed zo weer door het gaatje, zonder pijn. Heel sexy allemaal.


We laten even Nina uit die altijd perse tussen ons in wil lopen. Nou, vooruit dan maar.


M’n nieuwe kantoor is nu echt klaar voor gebruik! En ik heb zin om aan het werk te gaan.


Eerst even een verlaat ontbijtje erin. Precies hetzelfde ontbijtje als ik gisteren bij m’n ouders kreeg!


En dan even de afgelopen kutweek bijploggen. Van je af!


Ik krijg ineens enorm pijn in m’n rug en het straalt naar m’n zij en m’n nek en ik kan niet meer zitten of liggen. Het lijkt me een heel goed idee om een stuk te gaan lopen, dan loop ik de pijn er wel uit. Denk ik.


Even een ijsje bij Daisy’s.


Maar de pijn wordt tijdens het lopen alleen maar erger en erger. Thuis kan ik helemaal niet meer zitten of liggen en ik raak er helemaal van in de stress. Ik maak een kruik en ga in bed, maar ook daar kan ik m’n draai niet vinden en het doet zo’n pijn dat ik het niet meer weg kan denken of doen. Uiteindelijk komt M. even bij me liggen met z’n hand op m’n rug en door even een tijdje samen in-en-uit-te-ademen krijg ik mezelf weer onder controle. Binnen een kwartiertje is de pijn weg en voel ik me weer kiplekker. Maar niet tof dit. Aan de andere kant; ook weer gehad. En door! Never a dull moment hier in Huize Luna.


Ik zie een vreselijk goede aanbieding van gehaakte kleedjes op Marktplaats! Ik bied en ik mag 80 kleedjes overnemen! HOERA! Dan kan ik weer dromenvangers opspannen! Niet dat ik dat voorheen niet kon, maar sommige maten zijn nogal schaars.


Ook de kantoorkater heeft het nieuwe kantoor inmiddels gevonden.


Ik ben bezig met een review van de L’Amourose Vera… En die staat inmiddels online! Check: VIBRATOR REVIEW #336: L’AMOUROSE VERA.


Mag ik mezelf complimenteren met deze productfotografie? Jazekers! Dit zijn de 3 seksspeeltjes van L’Amourose die ik heb en dit is dus ECHT een heel goed (en mooi) merk!


Omdat m’n nieuwe kantoortafel wit (en groot) is, is het ook wat mooier en makkelijker om productfoto’s te maken.


Ondertussen luister en kijk ik naar Boer Zoekt Vrouw. ZUCHT.


Dit is dus héél knap en de bedoeling van het leven. Als je iets gebruikt hebt, dan ruim je het daarna op. Heel trots! A small step for a woman, but a giant leap for womankind!


Ik maak alvast een bloemkoolsoepje voor de lunch van morgen.


En we eten dit. Dit ziet er niet uit, maar dit is onwijs lekker! Maar wat is dit? Kippenragout met rijst. De kippenragout is zelfgemaakt en had ik nog in de diepvries.


Ik span nog wat dromenvangers op en M. werkt nog wat. Frank vindt het allemaal wel genoeg geweest qua werken op de zondag. Of-ie ook wat aandacht krijgt nu? Nou eventjes dan, want wij gaan naar bed! Morgen vroeg weer op!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Ingrid schreef:

  Happy day. Waardeloos om ineens zo’n pijn te hebben. Raar. Hopelijk blijft het hierbij.

 2. Anna schreef:

  Rugpijn! Ik dacht meteen: je hebt iets ‘achter de rug’, je geest heeft het al verwerkt, nu je lichaam nog… zou dat kunnen??

 3. Joop schreef:

  Zo, dus die M. is nu ook al een gediplomeerde handopleggerd. Bof jij even.

 4. Maurice schreef:

  ^_^
  Dankje !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *