web analytics

3

PLOG DINSDAG 18 APRIL 2017


Goedemorgen Bruce!!!! Ben je klaar voor deze dinsdag? Ik wel! Ik plog meteen de maandag, want het is mijn plan, de bedoeling en mijn nieuwe ritme om gewoon weer elke ochtend de vorige dag te ploggen. Structuur!


Okay, okay, natuurlijk vergeet ik jou niet tussendoor te knuffelen.


Help jij mij dan even tussendoor met de productfotografie van deze Fun Factory Laya II? Top!


Bloemkoolsoepje met geraspte kaas tussendoor.


En tijdens het schrijven van de review luister ik naar de laatste aflevering van Boer Zoekt Vrouw. Nou nou nou, het was me de aflevering weer wel.


Ik heb nog een klein stukje spek ergens zitten op m’n buik, maar niets wat mij in de weg staat om gewoon m’n navelpiercing weer te gaan dragen. #41isthenew16


Een bakje noodles (met heel veel E-stoffen) tussendoor. De Bijbel heb ik gebruikt als achtergrond voor een seksspeeltjes-fotoshoot.


Ehhhhhh, dit is niet echt bevorderlijker voor dat kleine stukje spek rondom mijn buik, maar volgens vriendinnetje A. is dit Goddelijk! En ze heeft gelijk. Wat lekker! Snickers-ijs! Vriendinnetje A. is dus gearriveerd vanuit Purmerend, want ze heeft morgen ergens een afspraak hier in de buurt.


Kunnen we mooi even bijkletsen en ondertussen een spiritueel kaartje trekken. Ik trek deze. Liefde! Altijd goed!


Met ook een heel goed verhaal erbij.


Hoe bizar dat het stukje bij deze kaart over een kolibri gaat, want ik heb net een kolibri-shirt van A. gekregen! En… bij de Love Bubbles ben ik ook het kolibrietje (alle werknemers ‘zijn’ een vogel daar, want onderdeel van een zwerm) (ja, heel spiritueel allemaal).


Vergeet die spiritualiteit. Tijd voor wat Spirituosen!


En we bestellen sushi. Mijn plan was om een asperge-taart te maken, maar daar heb ik helemaal geen zin meer in. En de sushi is heerlijk!


Ja, doe jij maar even een foto van mij. Met je huispak!


Rond een uurtje of 22:00 houd ik het voor gezien en kruip ik dicht tegen m’n vadsige vriendin aan in bed. Nina is zo blij dat ze weer in bed bij me mag dat ze onder de dekens kruipt en zich helemaal tegen me aan krult. Oooooh, ik hou van deze hond!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Maurice schreef:

  Heerlijk!
  Merci :D

 2. Else schreef:

  En ook de moed om het met anderen te delen – dank je wel :-)

 3. Margreeth schreef:

  Boer zoekt vrouw? ?
  Brommers kiek’n zeker?
  Ook leuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *