web analytics

2

DE POST, LOUNGEN & HANGEN

beginpaginatotaal

IMG_2176
Een hele goede vrijdagmorgen! Nina heeft er zin in! We doen een lange uitlaatronde en ik gooi met wat stokjes. Nina haalt die stokjes op en vreet ze daarna steeds kapot.

IMG_2181
Thuis ga ik aan het werk en wanneer ik even naar beneden ga voor m’n derde bak koffie tref ik deze envelop op de deurmat. De sticker links zat trouwens eerst over de onderste helft van de envelop geplakt. Het is een cadeautje van vriendin A. die ze per ongeluk naar een verkeerd nummer heeft gestuurd. Naam klopt, postcode klopt, straatnaam klopt, maar de envelop is, door het verkeerde nummer, bij 1 van mijn buren terechtgekomen (ik noem overigens iedereen die op De Hulk woont ‘mijn buren’ en ik heb het nummer wat op de envelop stond even weg-ge-Photoshopt). Deze buren weten echt wel wie ik ben, maar gingen liever op zoek naar een pen, schreven toen ‘Retour afzender’ op de envelop, liepen toen naar een brievenbus van de PostNL (toch zeker 200 meter) om daar de envelop in te deponeren dan dat ze 10 meter liepen om de brief bij mij in de bus te doen. OMG! OMG! OMG! Hahaha! Zelfs de postbode heeft op de envelop geschreven ‘WAAROM?’ (en het goede nummer erop gezet). Hahahaha! Laat ik hier maar heel hard om gaan lachen!!! Of zuchten? Of lachen? I’m sooooo confused! Misschien moet ik me morgen maar even opnieuw voorstellen op het nummer waar de post eerst was bezorgd.

IMG_2184
Nina vindt hier heel veel van.

IMG_2185
Wat er ook gebeurt, altijd je coolness bewaren.

IMG_2186
De echtgenoot is inmiddels thuis en we hebben het hele weekend GEEN kinderen over de vloer! Hoewel we heel veel van alle kinderen houden kunnen we niet wachten om naakt in huis achter elkaar aan te rennen. Maar eerst even wat eten.

IMG_2188
Vissticks met remouladesaus. Hmmm…

IMG_2198
En de 6 flessen wijn die ik via de kortingscode van www.wijnvoordeel.nl heb besteld zijn ook binnen! Dit zijn 6 flessen voor ongeveer 6 euro, inclusief verzendkosten! AMAZING! En… hij smaakt prima.

IMG_2199
Het is warm, dus we zetten de ventilator in de woonkamer.

IMG_2202
Ik krijg dit geweldige plaatje doorgestuurd!

IMG_2206
Nina houdt elke dag een lounge-sessie, maar vindt het heerlijk dat wij vandaag meedoen.

IMG_2210
Heerlijk! Alleen maar tegen elkaar aan hangen.

IMG_2214
Zalig!

IMG_2204
Het enige nadeel van een hangdag is dat je er altijd nog een keertje uit moet om Nina uit te laten.

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Nou ja zeg die buren. Ze vragen om zo’n Sikko aktie.

  2. Maurice schreef:

    Heerlijk zo’n dag..hahahaha. Heb wel weer even een foto van Nina gepikt voor morgenochtend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *