web analytics

11

PLOG 12 APRIL T/M 16 APRIL 2017


Ik doe even een paar plogs bij elkaar in een bijna-week-plog, want ik had de afgelopen dagen geen zin, geen fut, geen plezier en eigenlijk gewoon helemaal niks. Ik was down. Depressief. En het liefst was ik een paar dagen in bed gebleven, maar dat deed ik uiteindelijk maar niet. Facebook blijft met van die gezellige herinneringen komen, zoals deze; precies 5 jaar geleden kwam Nina Hagen in mijn leven. Was een cadeautje voor J., die een hond moest en zou hebben. Om mij te beschermen, want ik was natuurlijk de hele dag alleen thuis. Zucht. Maar wat een schatje was (en is) Nina! Met d’r stipjes op de neus!


Ik eet een restje bloemkoolcurry als ontbijt. Ik moet eten, maar heb geen honger.


De rest van de dag kijk ik alleen maar naar dit soort jank-filmpjes. De HELE DAG ja!


Deze doet het ook goed qua janken.


Geheel per ongeluk is Bruce naar de tuin geglipt. Hij is er zelf ook erg van geschrokken.


Kom op blauwe regen, je kan het! Groeien! Bloeien! Toe!


Donderdagochtend! Een nieuwe dag, maar dezelfde zwaarmoedige gevoelens. Eerst maar even Nina uitlaten.


En daarna met de trein richting Utrecht voor een date met de mannenspeeltjestester van Climaximaal.nl. Ik trek m’n kekke schoenen van Irregular Choice aan, misschien knap ik daar wat van op.


Niet echt.


Ik heb een My Little Pony-tas vol mannenspeeltjes voor J.T. om uit testen.


Wat gaat de tijd toch snel en wat was ze toch klein. Zucht.


Heerlijke koffie tijdens de lunch met J.T.


Ook heerlijke thee met een boodschap. Donder op met je boodschap.


En weer terug naar Tiel met de trein.


Daar tref ik dit tafereeltje aan. Ongelooflijk. Bruce moest jaren niks van Nina hebben en nu gaat hij tegen haar aan liggen.


Ik ben meer dan een uur bezig geweest om 2 XXXL dromenvangers te verpakken. Ik had geen doos waar ze in pasten, dus dan maar zo.


Ik signaleer de eerst baby-eendjes.


Ik ben nog steeds bezig met het verhuizen van m’n kantoor van boven naar beneden. M’n kleding komt dan weer op zolder en het is nogal een gedoe. Pfffffff…


Hoogtepunt van m’n hele week!!!!!! De Twilight bodyspray van Lush is online te koop!!! Ik bestel ‘m meteen en gelukkig maar, want hij was binnen 5 minuten uitverkocht. Had ik niet aangekund als ik ‘m niet had kunnen bestellen.


Gelukkig zorg ik verder goed voor mezelf. Pasta carbonara!


Donderdagavond ga ik met Nina bij m’n ouders naar The Passion kijken. En ik vind er geen reet aan. Aan The Passion dus. Wel aan m’n ouders natuurlijk. Ook Nina vindt Piet nog steeds leuk, want ze mag op de bank en op schoot.


Stomme liedjes, stomme cast.


Gelukkig was de catering wél heel goed.


Vindt Nina ook. Die krijgt van alles aan allerlei kanten toegestopt.


Na The Passion wandel ik met Nina weer naar huis en vallen we lekker tegen elkaar in slaap.


En dit is de vrijdagmiddag. Hier ligt een gesloopte vrouw. Ik werd donderdagnacht wakker om een uur of 3:00 en merkte dat de stroom was uitgevallen. Dus ik naar de kast met elektra om de aardlekschakelaar weer om te draaien. Gaat er ineens een alarm af! KEIHARD! Ik schrok me kapot en moest de aardlekschakelaar weer uitzetten. Hele nacht wakker in paniek wakker gelegen. En ik voelde me heel, heel, heel alleen. Ik wist niet eens dat dit huis een alarm had! Pas toen het een beetje een normaal tijdstip was belde ik naar M. om te vertellen wat er gebeurd was en die kwam meteen vanuit Apeldoorn gereden om me te helpen. Wat een ellende. Uiteindelijk doet alles het weer en wat er nou aan de hand was; geen idee. En om alles nog erger te maken; vrijdagochtend had m’n moeder weer een check-up bij de oncoloog en haar bloedwaarden zien er niet goed uit. Over 2 maanden weer terugkomen en dan waarschijnlijk aan de chemopillen. Lekker dan. Kut. Godverdomme. Ik ga ’s middags terug naar bed, want ik ben kapot. Bruce komt bij me liggen, dat is dan wel weer gezellig.


En ik ben vanmorgen ook nog wel met m’n ouders naar de LIDL geweest, ook al liep ik er als een zombie rond en weet ik niet eens meer wat ik allemaal heb meegenomen. Ik tref een bak met supergrote aardbeien aan in de keuken. Lekker.


De boys willen weer naar buiten, naar binnen, naar buiten, naar binnen.


M. komt ’s avonds weer richting Tiel en omdat ik geen zin heb om te koken gaan we Chinees halen. Ik heb niet eens zin om me normaal aan te kleden, dus ga met pyjama en al in de auto.


Niks mis mee. En met de Chinees was ook niks mis. Met mij dan weer wel. Ik voel me vreselijk lamlendig en weet even niet waar ik de kracht vandaan moet halen om gewoon weer alle dingen te doen.


Maar zoals altijd; morgen weer een nieuwe dag. En een paar uurtjes slaap tegen M. aan doen wonderen. Zaterdagochtend gewoon weer vroeg opstaan en Nina uitlaten.


Gewoon weer een onbtijtje maken.


En daarna gewoon weer knuffelen met Nina op de bank.


Een beetje zelfspot doet ook wonderen.


Beetje met je handen in de aarde wroeten ook.


Dit doet me ergens aan denken.


Hieraan. Go Gadget Go!!!!


Zondagochtend zijn M. en ik uitgenodigd voor het Paasontbijt bij m’n ouders. De tafel is al gedekt met dit superschattige boterlammetje. Zielig om aan te breken.


M’n moeder heeft konijnen gevouwen van de servetten.


Goede catering hoor, bij de Van den Heuveltjes. Vindt Nina dus nog steeds ook.


M’n moeder heeft deze dingetjes in de oven gemaakt. Heerlijk!


En Nina krijgt de korstjes. Mazzelaar.


Vrolijk Paasbeest!


Okay, okay, er zijn betere bloesemfoto’s online te vinden.


’s Middags verhuizen M. en ik mijn computer en de internetverbinding, dus nu is mijn kantoor officieel een verdieping lager en helemaal professioneel met dus alleen maar sekstoys en geen dingetjes en dangetjes die me alleen maar af kunnen leiden. Binnenkort een tour door dat kantoortje van 3 bij 3 meter met 300 sekstoys, maar nu eerst een wijntje verdiend. Op m’n nieuwe kleed van de HEMA.


Bij Pasen horen gevulde eitjes.


Nina heeft vandaag al veel en veel teveel gesnackt.


M’n ouders komen ’s avonds eten met als voorgerecht een inmiddels al klassiekertje; garnalencocktail. Hmmmm!


De ‘cat in a square’-challende; NAILED IT! Nina, wat ben je toch intelligent.


Ik wilde een Bruce-paashaas foto maken. Didn’t nail it.


Maar een aantal lekkere gerechten gelijktijdig en gaar op tafel krijgen; no problem!


Alles was weer lekker! Goed bezig geweest hoor.


Ik snap er echt niks meer van. Bruce komt weer uit zichzelf bij Nina liggen.


Ze krijgen ook nog koffie en een likeurtje en een toetje en dan gaan ze weer op huis aan, want er was voetbal op tv! M. en ik ruimen de boel af, hangen nog wat op de bank en kruipen dan lekker tegen elkaar aan in bed. De afgelopen week was echt niet mijn week, maar ik heb ‘m toch goed en enigszins positief afgesloten. Morgen weer een nieuwe dag en gewoon weer opnieuw proberen om van die dag iets moois te maken.

Dit vind je misschien ook leuk...

11 reacties

 1. Jan Folkersma schreef:

  Je was al niet vrolijk en dan ook nog’s slecht nieuws van de oncoloog. Hoe doet de wereld dat toch. But hey, ik ken twee sterke vrouwen: jij en je moeder. Wel koel van M. dattie ’s nachts naar je toe rijdt voor de stroom. Geen wonder dat Bruce graag bovenop hem ligt.

 2. Ingrid schreef:

  Jeetje meisje…….wat een ‘mixed’ week.
  Up en down, letterlijk en figuurlijk.
  Wat heb je weer geweldige foto’s van mevrouw Hagen.

 3. Ria schreef:

  Mooi en leuk .je ben er weer .fijne dag ???????

 4. Marjan schreef:

  Een rollercoaster week dus, van UP naar DOWN weer naar UP en weer DOWN in een paar seconden…. geen wonder dat je daar een beetje zwartgallig van wordt… Gelukkig kunnen jullie elkaar overeind houden, je vader, je moeder, M, Nina, Bruce , Sid en Frank…

  liefs!

 5. Buuf schreef:

  He lieverd, als er iets is, bel volgende keer bij ons aan!! We helpen je graag en als dat niet lukt, hebben we in ieder geval een luisterend oor, buuf!!! Veel sterkte. XX

 6. Ilona schreef:

  Je bent zoo leuk en inspirerend, leuk zo’n paar dagen lezen en kijken!

 7. Kate schreef:

  Bah, wat een kutweek. Heel veel sterkte aan je moeder (en aan jou natuurlijk)!

 8. Else schreef:

  Nouw, de ellende en treurigheid spat er vanaf. Hopelijk wordt deze week beter.

 9. Nicolette Weijman schreef:

  Veel liefs voor jullie en hopen dat het allemaal weer goed komt!❤️?❤️?❤️

 10. Anna schreef:

  Laatst zei een psych in Sophie in de Kreukels dat herkennen, bekennen/erkennen/accepteren (kweet niet meer wat hij precies zei) dat je af en toe ongelukkig bent een van de grootste aanraders is om geestelijk in orde te blijven! Dat doe je dus knettergoed!

 11. Josje schreef:

  Och wat een onzekerheid weer na zo’n uitslag van je moeder :( Heel veel sterkte gewenst en ik duim voor haar! Veel liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *