web analytics

4

PLOG DINSDAG 11 APRIL 2017


Goedemorgen Nina!!! Heb je lekker geslapen?


Oh, nog een beetje gaperig? En je zou best nog wel even kunnen blijven liggen?


Dikke pech, want ik ga eruit om 6:30 hoor! De enige die in bed mag blijven liggen is Monks.


Zo! Aangekleed, 3 koffie erin en gaan!


Ik ben bezig met een review van dit speeltje en ik wil dus mijn fotografie-skills wat gaan upgraden. Lukt nog niet echt, maar wat niet is gaat zeker komen.


Hé, pappa Piet! Wat gaan we doen??


Nou! We doen even een rondje met de Nien. We zouden plantjes gaan halen voor in de moestuin, maar de Coöperatie was nog gesloten, dus Nina heeft dikke mazzel!


Ik ook, want ik krijg een lekkere lebber van d’r.


We hebben geheel per ongeluk het b.a.l.-letje meegenomen en Nina kan aan niks anders meer denken. Ze vergeet zelfs te poepen en te plassen en ooooooh, het is zo spannend met het balletje!!!! Hier probeert m’n vader voor de 100ste keer haar te leren dat ‘los’ ook echt ‘los’ is en dat ze moet wachten tot hij de bal heeft gegooid.


Het lukt soms.


Gooi die bal nou, gooi, gooi, gooi!!!! Gooi ‘m! Toe! Toe!!!


Dit is dé foto van de dag! Van een blije hond word je zelf ook blij.


Even mooi poseren zonder tuigje. Sexy hoor.

Happy and hijgen!

Een bericht gedeeld door Electric Luna (@electricluna) op

Hijg. Hijg. Hijg.


Op de terugweg gaan we alsnog langs de Coöperatie voor moestuinplantjes. Morgen poten!


Alle crime-shizzle heb ik gezien op Netflix (denk ik) en ik ga verder met Chef’s Table. Mooi.


Geheel per ongeluk beland ik in m’n eigen plog en kom van alles tegen dat ik helemaal niet wilde zien, maar ja, sommige emoties, gevoelens, dingen, moet je maar gewoon voelen. Als iets je nog iets doet, dan heb je het nog niet helemaal verwerkt en dan maar gewoon dwars door alles heen. En ach, moet je alles maar verwerken? Sommige emoties zullen blijven. En ik ben blij dat ik überhaupt nog iets kan voelen, want ik voel me ook regelmatig afgestompt. Ik zie deze foto en denk; Jesus Christus, hoe naïef en dom en stom kun je zijn? Toen ik deze foto maakte, in alle liefde, vertrouwen en naïviteit, toen neukte hij al maanden met een ander. Met een rugby-chick.


Gelukkig kom ik ook nog genoeg lieve en oprechte dingen tegen in m’n plogs.


Hoogtepuntje van de dag! Bij de AH zijn ei-moticon-stickers te halen.


Ik maak 2 pannen met bloemkool-kip-curry.


Lekker hoor. Meteen genoeg voor m’n ouders, de diepvries en als lunch voor M. (ja, ik blijf een zorgzaam type, kan er niks aan doen).


Ik kruip heel vroeg tegen M. aan in bed. Heel even m’n hoofd uit. Uit. Uit. Uit.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Anna schreef:

  Ik doe van alles om maar niet te hoeven voelen wat ik voel. Hard werken, me druk maken op social media, jouw plogs lezen, shoppen. Het helpt allemaal, maar toch niet helemaal.
  Gelukkig is het leven prachtig, zelfs als het soms k-u-t is

 2. Linda schreef:

  Die bloemkool kip curry, is daar een recept van?

 3. Ingrid schreef:

  Heftig dagje. Ninaaaaaaá!

 1. 12 april 2017

  […] Luna’s plog van 11 april heeft mij geïnspireerd om me bezig te houden met productfotografie. Aangezien ik geen fotostudio heb en ook geen flitslampen, moet ik improviseren. Ik gebruik daarbij de KISS-methode (Keep It Simple, Stupid). […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *