web analytics

4

PLOG DINSDAG 2 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_6965
Zoals altijd vroeg opgestaan! Ik kan al tijden echt niet meer in slaap komen na 6:00, hoe hard ik ook probeer. Nou ja, maar verder aan de dromenvanger-site dan! Even de ‘Over Maanisch’-pagina wat aanpassen met leuke fotootjes van vroeger.

IMG_6969
Want vroeger verzamelde ik dus ook al veertjes! En dan heb ik het over 30 jaar geleden. OMG!

IMG_6970
Ontbijtje/lunch.

IMG_6972
Jij hebt brokken.

IMG_6973
Even wat fotootjes van m’n atelier maken voor op de dromenvanger-site!

IMG_6976
Nog meer. Vanuit deze chaos worden dus de dromenvangers gemaakt.

IMG_6979
En dit zakje met thee, potloodje en briefje stuur ik met elke dromenvanger mee. Leuk hè?

IMG_6993
M’n andere werkzaamheden gaan ook gewoon door natuurlijk. Even een review van deze Duo Vibe van Rianne S. klaar zetten.

IMG_6995_1
Post! Van de oppaspuber (en familie) uit Spanje!! Supergaaf! Zo leuk ook dat dit soort kaarten nog gewoon gemaakt worden. De puber is inmiddels alweer terug en komt morgen weer naar ons.

IMG_6997
Nina maakt er maar een hangdag van als ze dan toch geen lunch krijgt met ei en kipfilet.

IMG_7002
Als je een product bestelt uit de Lush-kitchen, dan krijg je er altijd een polaroid bij. Vind ik wel leuk, maar ik doe er niks mee en er zijn Lush-meisjes die ze sparen, dus ik geef ze allemaal gratis weg. Ja, zo ben ik.

IMG_7004
En dan nu! HIEP! HIEP! HOERA!!!!!! De vernieuwde Maaneschijn.nl is KLAAR! Met een goed-werkend betaalsysteem! Nu kun je gemakkelijk met iDeal betalen! Of met Paypal! HOERA! Ik ben zooooooo blij! Meteen alle dromenvangers die ik de afgelopen weken maakte ook online gezet, dus, ga dat zien! KLIK!

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Martine schreef:

  Mooie site!!! En wat heb je er al veel gemaakt! Heel bijzonder en allemaal anders, prachtig hoor.

 2. Marjan schreef:

  Mooi geworden je site! Fijn lettertype ook en de namen van de dromenvangers… ook al zo prachtig lettertype.
  Wat een bereklus, maar wat een mooi resultaat!

 3. esther schreef:

  Ik ga sparen voor 1 van je grootste dromenvangers, vind ze zo mooi!

 4. Else schreef:

  Ik heb de sjop bekeken, bij mij staat de banner rechts buiten beeld – kan aan mij liggen, maar misschien kan die kei die jou geholpen heeft daar nog iets aan doen (ik heb IE 11).
  Maar die droomvangers zijn weergaloos, ik ga ze eens rustig bekijken ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *