web analytics

2

PARASOLLETJES, HACHEE & COOL RUNNINGS

beginpaginatotaal

IMG_8512
Pfffffff… totaal gebroken komen we aan op Schiphol. Amper geslapen, jetlag, weet ik veel… Gelukkig komt vriend R. ons ophalen met de auto (100 punten daarvoor). Hij wil ook nog wel even met ons langs de supermarkt, zodat we de basisboodschappen weer in huis hebben.

IMG_8513
Maar dat was dus helemaal niet nodig geweest, want m’n ouders hebben voor ALLES gezorgd en wachten ons thuis op!!! Alle was is gestreken, alles is gestofzuigd, schoongemaakt, gewassen, gestreken, de koffiezetapparaten zijn ontkalkt en de diepvries is ontdooid. OMG! Hoe fijn is dat thuiskomen!!??

IMG_8514
En ze hebben dus zeer goed voor onze poezenboys gezorgd. Hier zit Bruce te midden van mijn Jamaicaanse kruidenwinkeltje.

IMG_8515
En… vriendinnetje F. heeft ons huis versierd!! Overal hangen parapluutjes en glitterdingen en vlinders en fruitdingetjes! Helemaal in tropische sferen!

IMG_8516
Kijk nou!

IMG_8517
M’n keuken is ook helemaal Jamaica!

IMG_8519
WOOOOOOWWWWWW!!! En ik mag het van de echtgenoot allemaal laten hangen zelfs (hij zit nu nog in de no-problem-man-modus)! Hoera!

IMG_8523
We checken meteen of de foto’s wel op de dvd staan die we van de snorkelmannetjes kochten. CHECK! HOERA!

IMG_8535
En ik hoef vanavond niet te koken, want er staat een pan hachee in de (schoongemaakte) koelkast. Wat een verwennerij! <3

IMG_8537
Echte Jamaicaans vruchten in m’n groententrolley!

IMG_8540
De echtgenoot en ik vechten tegen onze slaap en kijken naar Cool Runnings (hahahaha).

IMG_8542
Ook Sid is blij dat we er weer zijn. Frank is niet onder de indruk en blijft lekker buiten.

IMG_8546
We doen ook nog een poging tot het kijken van de film Lucy, maar ergens halverwege val ik in slaap. Om 21:00 vertrekken we richting bed. Ik ben echt volledig, maar dan ook echt volledig gesloopt! We hebben erg weinig geslapen tijdens ons verblijf op Jamaica, want ja, doei, wie gaat er nou slapen als je zoveel mooie dingen kan zien?? Maar het hakt er allemaal best in, zeker inclusief de vliegreis terug (zonder slaap), het tijdverschil en alle nieuwe indrukken. Ah, well, het is het waard!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ellen schreef:

    die mama Riet is goud waard en Piet natuurlijk ook

  2. Moeder van Luna schreef:

    Chantall is dubbel goud waard, en Joost ook natuurlijk ;-))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *