web analytics

2

EEN HANG-DONDERDAG OP JAMAICA

middengelukt2016jamaica

IMG_6880
Deze man gaat ons richting het strand brengen.

IMG_6882
Terwijl ik met m’n voeten op het hoofd van deze man zit.

IMG_6863
Ik verzamel nog wat stukjes koraal.

IMG_6865
Er ligt zoveel, ik wil alles wel meenemen, maar ik beperk me echt tot de kleinere stukjes. En maximaal 50, want eh, nou ja, ik kom volgend jaar gewoon terug om er nog meer te zoeken.

IMG_6883
Mijn eigen boeken waren op. Als in; uitgelezen. Dit boek stond in de ‘leeshoek’ van het resort. Niks mis mee als vakantielectuur.

IMG_0024
Voor een vrouw die niet van het strand en niet van hangen en niks doen heb ik toch behoorlijk goed op het strand gehangen en niks gedaan. En geslapen! Geslapen! OMG! Ik heb in jaren niet zoveel geslapen!

IMG_6885
Al zie ik er nog steeds niet helemaal wakker uit.

IMG_6886
Laatste live strand-muziek.

IMG_6893
En dan lopen we 10 minuutjes van het strand naar een pattie-shop.

IMG_6894
Jamaica is prachtig.

IMG_6895
Echt!

IMG_6897
Maar dan ook echt!

IMG_6899
Alleen had ik dat kleine wandelingetje dus niet moeten doen, want ik ben de hele vakantie uit de zon gebleven, alleen in de schaduw, goed gesmeerd, maar die 10 minuutjes in de brandende zon waren dus ehm…

IMG_6900
Desastreus voor mijn witte huid.

IMG_6901
Overal verbrand (aan de voorkant). Zelfs op m’n hoofd! Hoe dan??!!!

IMG_6902
We doen nog een paar potjes Skip-Bo.

IMG_6904
Maar dan moet ik even in de airco van onze kamer gaan liggen. Oh! Wat! Is! Dit! Erg! Ik heb het heet! En het jeukt! En ik had al zoveel muggenbulten en dan nu ook nog verbrand. Ik ben heel zielig. Maar… je kunt beter zielig zijn op Jamaica, dan in Nederland! En als ik me helemaal heb ingesmeerd met aftersun en een uur in de airco heb liggen afkoelen gaat het wel weer.

IMG_0027
Want ik moet eruit!

IMG_0033
Om te genieten van onze laatste sunset! HUIL!

IMG_6908
Het personeel van het resort heeft een soort buitenbuffet voor al hun gasten geregeld. We wilden eigenlijk uit eten gaan, maar het ziet er allemaal zo gezellig uit dat we gewoon van onze all inclusive gebruik maken! En het was wederom; zalig! Vooral de aardappelsoep!

IMG_6910
Echt knus en kuch, romantisch!

IMG_6911
Heel romantisch!

IMG_6913
Hier zie je net niet duidelijk het barmeisje dat mij niet zo aardig vond. Of misschien leek dat maar zo. Maar zij heeft me de hele vakantie pina colada’s met een heel klein druppeltje rum gegeven, dus ik vond haar ook niet zo aardig. De eerste keer had ze (denk ik) per ongeluk geen rum in m’n pina colada gedaan, dus iedere keer daarna vroeg ik erom en volgens mij is er toen gewoon iets kapot gegaan tussen ons. Onherstelbaar! Mijn man kreeg steeds 50/50 rum-cola’s en ik moest 6 pina colada’s drinken om een beetje op zijn level te komen, maar ja, toen had ik al een sugar rush van de rest van de ingrediënten, dus ja, JESUS, toen ben ik van ellende de laatste avond maar overgestapt op de rum-cola en ja, omdat ze toen niet meer wist of die rum-cola nu voor mij of J. moest zijn, toen kreeg ik ook eindelijk een goede mix! Dus na 2 rum-cola’s zat deze moeke al te knipperen met haar ogen.

IMG_6914
Tijd om naar bed te gaan, maar hé, wel voor het eerst om 23:00, dus ik ben eindelijk uit m’n jetlag! Maar ja, morgen alweer naar huis, dus wat heb ik eraan! En nog verbrand ook nog! Go out with a bang, zullen we maar zeggen.

 

Vorig jaar at ik rode kool...

Vorig jaar at ik rode kool…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. @as_ever_Irene schreef:

    Whahaha… Heerlijk. En mooie foto’s… en dat je hebt genoten. Top!

  2. C.J. schreef:

    Was lang geleden dat ik in Negril was maar zie een hoop bekende dingen! En de rum-cola kan ik me ook nog herinneren (heel vaag, maar toch….)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *