web analytics

6

LUNA’S LAATSTE DAG VAN 2014

beginpaginatotaal

IMG_2476
De laatste dag van het jaar! Nog steeds geen make-up deze ochtend, maar aangezien zelfs de echtgenoot zich vandaag afvroeg wat er met me aan de hand is (ik oog wat ziekelijk zonder make-up, of nou ja, ik heb altijd oogschaduw op, dus het oogt gewoon anders), lijkt het me verstandig om vandaag m’n schutkleuren maar weer aan te brengen.

IMG_2477
Koffie, koffie, koffie. Hoe ouder ik word, hoe meer koffie ik ’s ochtends nodig heb om op gang te komen.

IMG_2479
Om 8:00 staan m’n ouders voor de deur om even een rondje LIDL te doen.

IMG_2480
Thuis maak ik de koelkast schoon en gooi alles weg wat over de datum is. Dat was even schrikken, want kindjes in Afrika zouden willen dat ze een koelkast hadden, maar er kon een heleboel de container in dus. Met een schone en lege koelkast 2015 in! SCORE!

IMG_2482
Nog even wat werken samen met m’n grote vriend Bruce.

IMG_2485
Nina poseert voor de Oud & Nieuw-posting op Facebook.

IMG_2486
Ik maak een grote pan stoofvlees voor vanavond. Hmmmm!!!

IMG_2489
Nina poseert met een badmuts.

IMG_2490
Ik maak een tonijnsalade.

tonijnsalade
Deze! En hier staat: het recept van de tonijnsalade.

IMG_2492
En ook nog een eiersalade.

IMG_2493
OMG! Ik ben zooooo blij met m’n siropen van Belvoir! Spaar ze allemaal! Ik mis er nog 4 geloof ik en dan is de regenboog compleet. Ik hou ervan. En ja, ze zijn ook lekker, dat vooral.

IMG_2497
We kijken een aflevering van Dr. Pol tijdens het eten. Hij redt een hond die een poging deed tot het opeten van een stekelvarken. Dr. Pol is koel!

IMG_2500
En… we zouden eigenlijk thuis blijven deze laatste dag van het jaar, maar op het laatste moment toch besloten om naar m’n ouders te gaan. Veel gezelliger! Vindt Nina ook, al kan ze haar draai niet echt vinden op het kleed op de grond.

IMG_2503
We kijken een aflevering van André van Duin met Anton Heyboer. Zulke flauwe humor. En toch lachen hè?

IMG_2504
Ja, ze heeft het voor elkaar.

IMG_2505
Bij Piet op de bank.

IMG_2507
HAHAHAHA!

IMG_2517
Even een duckface Nina!

IMG_2519
En weer op het kleed bij Riet.

IMG_2521
Ik lees ondertussen de Margriet. En zie Guido Weijers.

IMG_2523
Ik lees de Flair en zie ook Guido Weijers.

IMG_2525
En op tv is Guido ook al. Beetje een overload aan Guido hoor.

IMG_2528
M’n vader bakt een frikadelletje.

IMG_2530
Nina heeft het nu helemaal voor elkaar. De hele bank voor haar alleen!

IMG_2534
Ja, dat is wel een beetje zielig hoor Nien, dat Piet nu op een stoel moet zitten. Ze voelt zich maar een heel klein beetje schuldig.

IMG_2535
Want binnen no time verkeert ze in een diepe slaap met Monks.

IMG_2542
En dan is het 0:00! HAPPY NEW YEAR!!!! Op deze foto kun je heel goed zien dat ik een kind van m’n moeder ben. Dat speeltje tussen de tanden van m’n moeder had ik ook vroeger, maar is gecorrigeerd door een beugel.

IMG_2544
Alle lezers en lezeressen van deze site wil ik bedanken voor het lezen het afgelopen jaar! Gelukkig nieuwjaar, de beste wensen, kusje, knuffel, ik wens je een goede gezondheid en liefde, vooral HEEL VEEL LIEFDE in 2015!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. MijnPlog schreef:

  Gelukkig nieuwjaar!

 2. Marjan schreef:

  Gelukkig Nieuwjaar!

  xx

 3. willeke schreef:

  Gelukkig nieuwjaar!!!

 4. CJ schreef:

  Beste wensen allemaal! :)

 5. Sandra schreef:

  Een heerlijk 2015 toegewenst :-)

 6. Henk schreef:

  Een goed en gezond 2015 voor jullie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *