web analytics

4

PLOG ZONDAG 29 MEI 2016

beginpaginatotaal

IMG_3261
Goedemorgen deze zondagmorgen! Het Van der Valk-hotel heeft absoluut zalige bedden en zalig fluffy beddengoed. Heerlijk geslapen. Ik ben een beetje verbrand op m’n neus en ook wel enigszins verkleurd.

IMG_3259
Maar wat een bloody fucking troosteloze omgeving.

IMG_3263
Vincent heeft ons de hele nacht in de gaten gehouden.

IMG_3264
Ik heb gisteren J. mijn aankopen van de Ij-hallen geloof ik nog laten zien. Het is me allemaal niet heel helder meer. Maar ik heb dus 10 extreem kekke, vintage jurkjes gekocht voor 1 tot 5 euro per stuk! Helemaal happy.

IMG_3265
Prima bed.

IMG_3267
“J., J.! Doe even een rugby-pose.” Grrrrrrr.

IMG_3269
Hier heeft J. gisteren dus gewoon aan meegedaan! Stoer hoor.

IMG_3270
M’n kaasbroodje ziet er hetzelfde uit als m’n roerei.

IMG_3271
Superlekker ontbijt bij Van der Valk. Echt jammer dat ik niet meer op kon, want ik wilde eigenlijk alles wel proeven.

IMG_3273
Zie hier mijn nieuwe aankopen. Laarzen 4 euro, jurkje 2 euro. Goddomme, m’n BH is nog duurder dan m’n hele outfit bij elkaar.

IMG_3276
“Oh, het is hier eigenlijk best leuk”, zeg ik tegen J. als we langs deze papegaaien-muur lopen. “Hier ben je gisteren ook langs gekomen hoor”, zegt hij. Oh. Okay.

IMG_3277
Ik weet niet precies waarom, maar we waren om 6:00 wakker en zaten om 7:30 in de auto richting de rugby-wedstrijden. Daar waren we om 8:00 en dat was dus een gevalletje van ADHD bij mijn man. Hij hoefde pas om 10:00 z’n eerste wedstrijd te spelen, dus daar zat ik dan. Het voordeel van zo ontzettend veel te vroeg aanwezig zijn was dan wel dat ik geen entree hoefde te betalen, want de kaartverkoop-mannetjes waren ook nog lang niet aanwezig. Mooi, dan heb ik die dure taxirit van gisteren er ook weer een beetje uit.

IMG_3278
Hahaha, mijn man’s rugby-team wordt gesponsord door een wijnwinkel!?! J. komt uit voor Rugby Club ’t Gooi (ja, echt) en Bestofwines.com zit in Bussum, dus nu snap ik het zelf ook een beetje. Verder is er trouwens geen wijn te bekennen op dit hele rugby-terrein. Overal gratis water voor de spelers, maar wijn? Nergens!

IMG_3282
Ik ben vooral aanwezig voor het maken van een actiefoto van J., want die heeft hij nog niet. Ik ga m’n best doen nummer 17!

IMG_3287
Thank God! Vriendin Fien is gearriveerd. Wordt het toch nog gezellig! Fien heeft gisteren ook een zware dag gehad, dus die houdt haar zonnebril de rest van de dag op. Prima idee.

IMG_3294
Daar staat-ie dan hoor. Niet gewonnen, maar toch mijn held!

IMG_3298
Oh, moeten jullie nog een potje? Doe die bitjes maar vast in!

IMG_3301
Deze tekkel had ook graag mee willen rugby-en met de mannen.

IMG_3309
Hier tilt mijn man een andere man op.

IMG_3315
En hier hangt mijn man aan het lichaam van een andere man, die overigens totaal niet onder de indruk lijkt en gewoon blijft staan. Het andere team was dan ook nogal goed en groot (met onder andere een paar ex-professionals). Maar hé, ik heb een actiefoto van J.!

IMG_3324
Met m’n nieuwe laarzen en m’n nieuwe kleed!

IMG_3325
Ligt lekker hè Fien! Erg blij mee, met deze deken. Ik wil onze tuin even gezellig gaan maken, met wat stoeltjes, tafeltjes of een bank, of gewoon wat meer uitnodigend om buiten te zitten.

IMG_3326
Hé, die nummer 14 ziet er ook niet verkeerd uit zo aan de achterkant. De voorkant is trouwens net zo leuk.

dani
Kijk! De voorkant! De mannen zijn uitgespeeld en we hebben plaatsgenomen op de hoofdtribune om de rest van de wedstrijden daar te kijken.

IMG_3332
Wij hebben eindelijk iemand gevonden die ons van een wijntje kon voorzien.

IMG_3334
En OMG! Ik heb 2 van deze bakken met sushi op. ZALIG! Echt zalig!

IMG_3337
De Dutch Windmills, de dames-ploeg, gaat GOED! Ze worden uiteindelijk tweede, maar wel ontzettend gaaf om te zien hoe die meiden net zo hard beuken als de mannen.

IMG_3350
Geen idee welke wedstrijd dit was, maar het is altijd leuk om naar grote, goed-getrainde mannen te kijken. Al moet ik wel zeggen, dit waren de Amsterdam Sevens, dus rugby waarbij je 2 keer 7 minuten speelt in een team van 7 spelers. De ‘normale’ rugby duurt 2 keer 40 minuten en dan met 15 spelers per team. Een potje ‘Sevens’ wordt voornamelijk gespeeld door de snellere jongens uit zo’n team, zeg maar de meer atletische types. En bij de ‘normale’ rugby zitten dus vaak meer van die grote, dikke, brede kerels met baarden. Doe mij die maar.

IMG_3352
Ik heb overigens nog nooit zoveel mannen zien streaken!! Echt wel 10! Hahaha! Omdat het dus maar korte wedstrijdjes zijn, was er vaak wat tijd tussen de wedstrijden waarbij er naakte mannen over het veld gingen rennen en elkaar dan ook nog gingen tackelen en OMG, het was heel leuk! Er waren ook nog wat streakende vrouwen. Superstoer.

IMG_3358
In de auto weer naar huis.

IMG_3362
En Bruce was niet eens boos dat we er het weekend niet waren.

IMG_3363
Ik krijg het zelfs nog voor elkaar om een gezonde maaltijd in elkaar te draaien.

IMG_3365
Maar kijk eens wie daar mist? Nina!!! Die halen we morgenmiddag pas op. We gaan vroeg naar bed, want we zijn allebei kapot van zo’n enerverend weekend.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Ri schreef:

  Goede reclame voor rugby.

 2. Yvonne schreef:

  LOL at the hotel parrot wall comment. :-)

 3. Lex schreef:

  Mooi groen hoedje trouwens..

 4. Frouke schreef:

  En leuke jurk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *