web analytics

3

PLOG MAANDAG 3 JUNI 2019


Goedemorgen deze maandagmorgen! We gaan er eens lekker tegenaan! Ik heb een TODO-lijstje gemaakt en ik ben van plan die allemaal te gaan afvinken. Het plan was om 6:00 eruit te gaan, maar ik heb me nog 1 keer omgedraaid.


Alle beesten krijgen hun ochtendaandacht, eten, brokken, pillen, water, blikkies en medicijnen! Nina krijgt een broodje Metacam met leverworst en afgetopt met een Tensurin-pilletje. Is ze gek op.


Koffie, koffie, koffie voor mij.


De dag van gisteren ploggen!


M’n vriendinnetje Anoeschka wordt binnenkort 40 (!) en dat moet gevierd! Ik mag haar verjaardagskaart ontwerpen! Iets met kabouters op het strand bij een kampvuur.


En dan door naar de review van deze Kip! Een vibrator die Kip heet, hoe leuk!


Ik had ‘m al getest, dus hoef alleen nog maar de review te schrijven en de foto’s te maken. M’n review staat nu: DAME PRODUCTS KIP – LIPSTICK VIBRATOR REVIEW #570.


Hoe leuk! Zowel het gele vibratortje als het mediterende kaboutertje.


Klaar. Leeg. Bweeeegh.


Facebook checken is nooit een goed idee en ik kan het nog steeds niet laten, maar dan kom je dit tegen en dan heb je het eigenlijk wel weer helemaal gehad voor de rest van de dag.


M’n ouders zijn de hele ochtend in het ziekenhuis geweest en ze komen even langs voor een kop koffie en om de nieuwe medicijn-collectie van m’n moeder te laten zien. M’n moedertje heeft het eigenlijk ook wel weer gehad voor de rest van de dag.


Even langs de supermarkt om een dromenvanger op de post te doen. Lelijke doos, maar het gaat om wat erin zit en recyclen is ook belangrijk!


Dan even langs m’n ouders om wat orde in de medicijn-chaos te scheppen, want hoeveel druppels, zalfjes en pillen kun je hebben? Nou heel veel dus. M’n moeder heeft er een dagtaak aan. Morgen gaan we gezellig met het hele gezin eerst naar de oncoloog in Tiel en daarna naar een oogspecialist in het UMC in Utrecht. Gelukkig kon M. vrij krijgen om ons naar Utrecht te rijden en hoewel dat allemaal heel fijn en lief is voel ik me vooral heel kut dat ik geen rijbewijs heb en dat het met de rijlessen niet gelukt is. Om hulp vragen en krijgen is niet mijn ding. Heb ik van m’n moeder.


En dan toch weer Facebook checken… gelukkig kom ik dit keer wél een filmpje tegen waar ik blij van word. Max de sirenehond!


Ook zoiets. Ik zag bij m’n vrienden van de AliExpress een heel handig dingetje dat je mee in je wasmachine moest stoppen en waar dan alle honden- en kattenharen in terecht zouden komen. Het zag er logisch uit, maar werkt voor geen ene flikker. Heeft nu 3 keer meegedraaid en er zit geen haar in! Weg ermee. Weer een euro naar de klote.


Zo. Heel even in m’n eigen comfort zone.


Een witte dromenvanger knopen met unicorn. Bijna klaar.


Ach, stumpert. Of beter; stompert.


M. is thuis uit z’n werk en we laten samen Nina uit. Even de dag doorspreken.


En als M. gaat zitten dan heeft hij meteen de hele beestenboel bovenop zich. Het is een gave.


Ik ga koken met dit heerlijke blikje.


Soep met bonen en venkel en paprika en chorizo en ui en kikkererwten en tomaten en lekker en meteen genoeg voor morgen en ook meteen genoeg voor m’n ouders voor morgen, dan hoeven zij na een lange dag in het ziekenhuis niet te koken!


Ach, kereltje toch. Het schijnt dat katten na een pootamputatie een stuk aanhankelijker worden en dat zou dan een geluk bij een ongeluk zijn.


Nina heeft het gehad met deze dag en kruipt alvast op bed. Zo grappig; we leggen een kleedje voor haar klaar van 1 bij 1 meter en dan gaat ze toch net op dat stukje zonder het kleed liggen. Nou, welterusten Nien! Lange dag voor de boeg morgen! Adem in en adem uit.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik word heel opstandig van jouw comfortzone…. maar daarom is het ook jouw comfortzone en niet de mijne :-)
  Wat een maandag Chantall… je zou hopen dat je dan dinsdag een dagje hebt om ‘bij te komen’ , maar vandaag is een ziekenhuisdag voor jullie. Ik duim dat het positieve berichten zijn. Liefs!

 2. Sandra schreef:

  Het zijn heftige tijden…..
  En toch is het fijn om je weer online te zien.

 3. San schreef:

  Zie ik nou dat je lach weer je normale lachje is (zonder bult)?
  En eten gemaakt met een blik dat niet over de datum is, sorry, ik moest het even checken ;)
  M. de “zen” dierenvriend :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *