web analytics

3

XANDRA_85, EEN EI & GUMMIBEERTJES

beginpaginatotaal

IMG_6001
Het is 6:27 en zo chagrijnig als dit kan ik ’s ochtends soms kijken. Ik heb overigens nooit een ochtendhumeur, dat scheelt.

IMG_6002
Hier zou ik dan weer wel een ochtendhumeur van kunnen krijgen. Ik kan niks lekkers in huis vinden en vergrijp me aan een verpakking rijstwafels. Best lekker. Maar ze zouden nog lekkerder zijn met een dikke plak kaas. Ik weet niet of het goed komt met dit dieet. Nou, dan zul je het ook wel niet echt willen, hè, Luna?

IMG_6003
Hier word ik ook chagrijnig van. Als je, zoals ik, over seks schrijft, dan word je tijdens je zoektocht naar nieuwtjes, informatie, geile plaatjes, dus regelmatig getrakteerd op de meest bizarre soorten van spam en reclame. Xandra_85 woont in Tiel en wil graag geneukt worden. Nou Sandra, ik kan niet wachten!

IMG_6005
Maar eerst nog even met m’n ouders op pad, hoor Xandra, ik spreek je later!

IMG_6011
Ik lach hier wel, maar eigenlijk zijn we alle 3 heel erg zenuwachtig.

IMG_6012
Waar ben ik?

IMG_6017
Nee, niet op de kraamafdeling van Ziekenhuis Rivierenland. Gewoon weer op de afdeling interne geneeskunde. Mamma Luna had vorige maand wat verontrustende leverwaarden in haar bloed. En ook de waarden van haar schildklier waren niet goed. Wanneer houdt het nou op?!

IMG_6020
“Hier, moet je zien”, zegt m’n moeder en duwt me een blaadje onder m’n neus. HAHAHA! Kankerhumor!

IMG_6022
Alles is helemaal tiptop in orde! GELUKKIG! “Mooi, dan kunnen we die losse eindjes ook afstrepen”, zegt de oncoloog. Alle bloedwaarden zijn goed en er zijn ook geen gezwellen in hals, nek, liezen of andere plekken te vinden. Fijn! We halen alle 3 opgelucht adem en mamma Luna hoeft over 2 maanden pas weer terug te komen. Daarna rijden we even langs de Emté, een enorme kutwinkel, maar hij is in de buurt en ik kan daar m’n pakketjes op de post doen.

IMG_6023
Ja, dan moet ik de tas van de vakantie maar uitpakken hè, Sid? Je hebt gelijk, je hebt gelijk!

IMG_6026
Zie ik eruit als een kat die je kunt afschepen met restjes?? Sorry hoor! Ik geef de katten te eten. Nu ze weer vaker buiten spelen eten ze ook weer meer. Had die merel opgevreten, dan had ik me niet zo schuldig hoeven te voelen. Ik werk de rest van de dag en ik begin weer lekker in de flow te komen. M’n nieuwe site ziet er goed uit, maar alles werkt ook super en ik heb weer zin om te knallen!! In de wintermaanden zit ik voor m’n gevoel vaak in in vacuüm. Geen zin in contact met anderen. Geen zin om te bellen. Geen zin om te mailen. Geen zin om leuk te doen. Geen zin om te schrijven. Geen zin om creatief bezig te zijn. Gelukkig weten m’n goede vriendinnen dit van mij: “Of zit je weer in je ei?”, vragen ze dan als ze me uitnodigen voor een date. Ik ben bijna uit m’n wintercocon.

IMG_6027
De verkering komt thuis om 17:00 en we laten samen Nina uit. Nina zit nooit in een ei.

IMG_6040
Het is amazing! De verkering maakt gebakken aardappeltjes. Met een half pakje roomboter, maar dat mag mijn pret niet drukken! In een ver verleden heeft de verkering de hotelschool gedaan en in restaurants in diverse keuken gewerkt. Waarom ben ik dan altijd degene die kookt, vraag ik me af.

IMG_6044
Want zo’n mooi patroontje op een entrecote krijg ik nooit voor elkaar! Punten voor de verkering. Vanavond krijgt-ie een kusje.

IMG_6050
Nina denkt dat ze een poesje is en kruipt bij me op schoot na het eten. Ik zie nu pas dat m’n beha de hele dag door m’n jurk scheen.

IMG_6062
Ik ben een soort feeder. Deze muffins had ik voor de verkering gekocht. Ze waren heel lekker. En nee, ik heb er zelf geen een gehad. Echt niet.

IMG_6066
Ik heb namelijk deze zak leeggegeten.

IMG_6068
En heel misschien ook wel deze zak. Half dan hè? Je gaat toch geen hele zak drop leegeten na 20:00? Nee, dan kun je beter een halve zak drop doen en een halve zak gummibeertjes. Dat mixt zo lekker. Morgen weer een nieuwe poging tot 10 kilo afvallen, maar ja, ik heb dus nog 2 halve zakken snoep liggen.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Else schreef:

  Misschien gewoon weer met Nina gaan hardlopen ? Van dat gelijn kun je ook een stuk chagrijn worden. Een beetje kijken wat je drinkt, lees de kleine lettertjes of grijp naar het water. En spring af en toe uit de band. Als je uit je cocon bent, doe de belasting van 2013 er dan meteen effe achteraan – nu weet je nog dat het eigenlijk niet zo enorm veel werk is ;-)

  • Luna schreef:

   Je hebt helemaal gelijk! Ik ga zo naar de boekhouder en die zal me ook wel op m’n flikker geven… maar ik MOET 2013 dit jaar nog doen… :-)

 2. Jan Folkersma schreef:

  En ik altijd maar denken dat sinds Madonna vrouwen expres hun bh laten doorschijnen.
  Het kan dus ook per ongeluk. Rare wezens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *