web analytics

3

MONCHCHICHI, POMPOEN & EEN INTERVIEW

beginpaginatotaal

IMG_6189
Hi! Het is 6:09 en ik ben er weer klaar voor!

IMG_6197
Ik maak de lunchtrommel van oppasmeisje M. klaar, maar kom erachter dat ik geen Sultana’s meer heb (van die ingepakte koekjes dus). “Ik kan haar toch geen pakje met toastjes meegeven?”, check ik bij de verkering. “Nee, hahaha, dan ben je zo’n moeder die haar dochter toastjes met filet americain meegeeft naar school en daar heel chique over doet, maar gewoon te lui is om boodschappen te doen”, zegt hij. En bedankt.

IMG_6200
Ik vind nog een ontbijtkoek, dus dan is dit haar 10-uurtje. Want ik heb heus wel brood in huis gehaald en pakjes drinken! Ik ben een hele georganiseerde oppasmoeder!

IMG_6201
Ik maak een grote pan pompoensoep met gember.

IMG_6214
Nina moet heel even in de bench als ik M. naar school breng.

IMG_6217
Daarna laat ik Nina uit en dan komt pappa Piet even langs. Maar waarom eigenlijk? Om vis te brengen! Of eigenlijk te ruilen, want hij krijgt een bak pompoensoep mee terug.

output_giG6RC
Daarna komt een meisje van het online magazine www.la-vita.nl me interviewen over mijn baan als sekstoytester. Ze wilde wel herkenbaar op de foto, maar ik zet die foto toch maar niet online. Ze is 22 en misschien wil ze later als ze groot is wel heel andere dingen gaan doen in haar leven. Dus die foto van haar met een supersonische vibrator laat ik hier op mijn plog achterwege (niet dat ze ‘m getest heeft, maar ja, een foto van jezelf met een vibrator is toch niet zo handig als je later nog in de politiek wil). Het was een gezellig interview en kater Frank heeft goed meegeluisterd. Het interviewmeisje is vegetariër en ik had speciaal voor haar dus pompoensoep gemaakt (ik had van tevoren gecheckt of ze mee wilde lunchen). Het was haar eerste interview ever. SWEET!

IMG_6240
Daarna ga ik even naar een buurman. Tijdens het uitlaten van Nina ben ik met hem aan de praat geraakt en misschien kan ik schrijftechnisch wat voor hem betekenen. We bespreken wat hij wil en zijn hondje Jimmy houdt alles in de gaten. Daarna haal ik oppasmeisje M. weer op uit school.

IMG_6245
En als we thuiskomen heb ik HELE LEUKE POST gekregen! Van Joyce (Joyce heeft ook een plog, met een hele leuk hond, Nina is er een beetje verliefd op, op hond Puk dus)! Ze stuurt me een superkekke Alice in Wonderland-ketting en ze vindt me een topwijf! Kijk, dat zijn de betere berichten! LIEF!

IMG_6247
En ik krijg zelfs nog meer leuke post! Van een lezeres van m’n site! Ze leest me al jaren en ze heeft net als ik een liefde voor Monchchichi’s! Ik krijg een mini-Monchchichi en nog een ander cadeautje en ik ben er helemaal van ontroerd. Zo lief en onverwacht!!!

IMG_6251
Oppasmeisje M. zit in de grappige Youtube-filmpjes.

IMG_6260
Vriendinnetje F. komt langs. We doen een roseetje in de keuken en ze vertelt dat ze verontrustende berichten heeft gehad vanuit het Tielse roddelcircuit over Viktor. “Maar Viktor wordt hier keurig behandeld hoor, hij heeft het echt heel goed bij mij!”, zeg ik en ik laat haar Viktor zien. Ze vindt Viktor er ook goed uit zien voor z’n leeftijd en we wil zelfs even met Viktor poseren, maar is het toch niet helemaal eens met bont. Okay, okay, dat mag hoor, F., maar je ziet er verdomde goed uit met Viktor om je nek! Je kan zo in Game of Thrones! Zonder die sigaret dan…

IMG_6268
Ik kook, maar ik kook niet echt de sterren van de hemel, maar gewoon uit bakjes en pakjes en zakjes en daar SCHAAM IK MIJ NIET VOOR! Er waren 2 soorten aardappelen, broccoli, een sausje en biefstuk van onze eigen koe. Niks mis mee.

output_A9YJr6
Bruce likt wat kaassaus van de vinger van F.

IMG_6292
Hier belt vriendinnetje F. even met haar eigen puppy terwijl puppy Nina als een sticker tegen haar aan ligt. De hele avond! Nina is gek op F.!

IMG_6301
Hier ligt Nina nog steeds tegen F. aan. En ik heb heus, nee, echt, heus, maar een klein handje van deze chips gehad.  Ik bedoel; stokbroodje-kruidenboter-smaak!!! Wie verzint dat?? Ik niet! Maar ze waren best lekker. Dat kleine handje dan hè?

output_uXPF0v
Bruce ligt de hele avond op schoot te stimpestampen. Vriendin F. gaat om 23:00 richting huis en wij gaan richting bed!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Joyce schreef:

    Hooiiii! Ehm… IK heb je niks gestuurd? Mijn link staat er namelijk bij… Maar ik was het niet! (Mijne is nog in de maak namelijk haha!) Anders vind ik het zo lullig voor de andere Joyce… XXXX

  2. Elke schreef:

    Stokbroodje kruidenboter chips?! Waar koop je dat? Klinkt heerlijk! :)

  3. Knal schreef:

    Stimpestampen kende ik nog niet! Maar begrijp het (ook zonder gifje) meteen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *