web analytics

2

UITBRAKKEN OP ZONDAG

middengelukt1

IMG_5563
Nee! Nee! Nee! Neeeeeeeeeee! Dit wordt niks met dit lichaam vandaag. Ik voel me nog steeds brakkig, maar… ach, 1 zo’n weekend per jaar moet kunnen.

IMG_5566
Pubersneakers.

IMG_5567
Kijk, het was dus een courgette. En ik maak er 6 liter courgettesoep van. Met zalm. En dit gezonde gerecht was precies wat mijn lichaam nodig had (gisteren alleen maar frikadellen en kipnuggets gegeten). Na de soep gaan Roelie en Nigel weer naar huis en kijken we met de pubers een horrorfilm. Daarna brengt J. ook de meiden weg.

IMG_5574
Zodat ik even in alle rust wat aan een dromenvanger kan werken. Sid Vicious houdt me gezelschap.

IMG_5580
Frank likt Nina even schoon.

IMG_5583
De rest van de avond lig ik op de bank. Pffffffff, wat een weekend. Zalig, geweldig, top, volgend jaar weer! Maar voor nu voel ik me oud.

IMG_5588
“Als jij Nina uitlaat, dan haal ik voor jou een ijsje bij de McDonalds”, zegt de echtgenoot. Lijkt me een prima deal. We liggen om 20:00 in bed en vallen allebei meteen in slaap. Morgen weer aan het werk!

Vorig jaar was ik ook wat brakkig, maar ging ik toch naar Appelpop dag 2!

Vorig jaar was ik ook wat brakkig, maar ging ik toch naar Appelpop dag 2!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Jan Folkersma schreef:

    Wow! De hele week in 1 keer bijgeplogd. Ik vind het knap. Hou vol!

  2. Ri schreef:

    Gelukkig schreef je er bij dat het een ijsje van de Mac was. Ik had het niet herkend.

    PS klinkt trouwens als een prima weekend. Een dag uit je plaat. Twee dagen lekker niksen. Top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *