web analytics

2

EEN ZORGELIJKE ZONDAG

beginpaginatotaal

IMG_0079
En dan is het alweer zondagochtend! Heerlijk samen ontbijten met de schoonvaders en dochter S.! Het is zo jammer dat ze zo ver weg wonen, want eigenlijk zou je dat elke week wel een dagje willen doen; samen avondeten of samen ontbijten.

IMG_0080
Gewoon allemaal nog in de pyjama! HEERLIJK!

IMG_0082
Nina heeft een enorm stressvol weekend achter de rug. Ze is en blijft bang van de schoonvaders en blaft en blaft en blaft en blaft en aaaaaaarghhh! Hier ligt ze opgesloten in haar bench met de gordijnen over de bench heen. Het hielp iets. Ze blijft grommen naar de schoonvaders, maar waarom dat weet ze zelf ook niet helemaal.

IMG_0085
Ik ga vandaag weer elk uur bij Bruce op visite in de badkamer. Ik zal blij zijn als het morgen is. Ook vannacht ben ik er weer uit geweest om Bruce te checken en het speelt gewoon de hele tijd door je hoofd dat er een zieke en zielige Bruce in je badkamer zit opgesloten.

IMG_0088
Hier zijn de schoonvaders al weer weg en Nina komt ineens volledig tot rust.

IMG_0090
Haha! Toch nog gelachen vandaag.

IMG_0091
Ik ga, moet, wil ook een groot gedeelte van mijn retro-stoffen-collectie verkopen. Het is gewoon teveel en ik ga waarschijnlijk nooit alles meer gebruiken in de rest van mijn leven. Dus… dan liever op Marktplaats.nl ermee.

IMG_0092
Met pijn in mijn hart. Dat wel.

IMG_0105
Dit (alle bovenstaande foto’s) is overigens maar 1/20 van mijn totale collectie retro-stoffen.

IMG_0109
Voor het slapengaan nog even een stuk Groninger koek die de schoonvaders hadden meegenomen. Hmmmm… Nog 1 nachtje met de wekker om 2.00 en 4.00 voor Bruce en dan hopelijk weer wat rust in m’n hoofd en in huis.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Sjaantje schreef:

    Sterkte vandaag! !! Hopelijk knap Bruce op! !

  2. Marjan schreef:

    En dan is het zomaar vandaag. Sterkte voor jullie allemaal!

    xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *