web analytics

3

EEN IETWAT ZENUWACHTIGE ZATERDAG

beginpaginatotaal

IMG_0036
Vandaag komen mijn schoonvaders (de vader van J. met z’n man) langs. Ik appte ze gisteren nog dat ze niet al teveel van het eten moesten verwachten, omdat ik waarschijnlijk toch de hele dag met Bruce in m’n hoofd zou zitten, maar ik ben vroeg wakker, heb klote geslapen (want 3 keer eruit om Bruce te checken) en ach, dan kan ik net zo goed alvast een Indiase rijsttafel gaan voorbereiden.

IMG_0037
Dit rundvlees laat ik de rest van de dag smoren.

IMG_0038
Dit is raita; yoghurt met koriander, komijn en komkommer. En chilipoeder en wat koriander.

IMG_0040
Als J. wakker is maken we samen het hele huis schoon. Van zo’n glimmende vloer hebben we altijd maar een kwartier plezier, want Nina hoeft maar even te schudden en een rondje door de woonkamer te wandelen of er zitten al weer vlekken op.

IMG_0049
Toch hou ik heel veel van ‘r. Hier poseert ze met een hondje van My Littlest Pet Shop dat precies dezelfde ogen heeft als Nina.

IMG_0053
Ik heb speciaal voor Bruce een kipfilet gekookt en ga om het uur bij ‘m langs om een stukje te brengen. Het is erg belangrijk dat z’n katheter blijft lopen, maar die kan dus ook verstopt raken. Pfffff…

IMG_0055
Het lijkt wel of er een junk aan het detoxen is in onze badkamer. Het stinkt! En Bruce heeft het voor elkaar gekregen om bijna alle handdoeken uit de kast te rukken.

IMG_0056
Overal liggen handdoeken, bloeddruppels, urine, ranzigheid. Gelukkig eet en drinkt Bruce wel en hoewel ik er even niet gerust op was; z’n katheter druppelt ook de hele dag gestaag door.

IMG_0057
Overal ook krantensnippers uit de kattenbak die ik voor ‘m heb neergezet. Ik ga dus om het uur even bij ‘m checken voor een stukje kipfilet, een aai over z’n kop en tussendoor ook nog z’n medicijnen.

IMG_0058
Oh! Kijk eens wie daar op de bank zitten! Het zijn m’n schoonvaders! Ik ben de hele dag vergeten om foto’s te maken, dat krijg je van een zieke kat in huis! Maar m’n ouders zijn nog langs geweest, we hadden taart en koffie en wijn en whiskey en hier ligt iedereen de vakantiefoto’s van Jamaica te bekijken.

IMG_0066
Terwijl ik de Indiase rijsttafel verder voorbereid.

IMG_0068
Aan tafel!!!!!!

IMG_0069
Hmmmmmm!!! Alle tafelkleden zaten in de was.

IMG_0072
Daarna is het weer tijd om te klaverjassen. Ik speel met de vader van J. en we winnen!!!

IMG_0073
Deze 2 potjes!

IMG_0074
En ook nog dit potje! Een dikke vette hattrick! Woehoe!!! Ik was er met m’n gedachten niet helemaal bij vandaag, maar gelukkig kon ik nog wel prima klaverjassen. Ik kan niet wachten tot het maandagochtend is, want ik vind het maar niks, zo’n kat met katheter in de badkamer. Ik moet er de hele tijd aan denken en ik wil Bruce gewoon weer op schoot!

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ooooooooooo wat zal jij blij zijn dat je al die ranzigheid niet op je bank hebt zitten…..
  Even de hogedrukspuit door de badkamer en het is weer bloemetjesfris…..

  Nog 1 nachtje… ik vind het knap dat je nog zo’n indiase rijsttafel in elkaar hebt kunnen zetten… al zal het ook afleiding zijn geweest…

  xx

 2. Else schreef:

  Volhouden

 3. majriM schreef:

  Arme Bruce, sterkte ermee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *