web analytics

3

GEEN DAG OM EEN PLOG OVER TE SCHRIJVEN

beginpaginatotaal

IMG_9628
Ik heb er vandaag geen zin in. In niks niet. Na wat verplichtingen in de ochtend en wat telefoontjes houd ik het voor gezien en ga op de bank met Bruce op schoot. ‘Geen dag om een plog over te schrijven / geen dag om voor op te staan / maar een dag om in bed te blijven.’


Zo’n dag… ‘Geen dag om op te staan’ van De Dijk dus.

IMG_9629
De post is langs geweest met verdachte enveloppen / Wat moeten ze toch van me ik laat die ellende dicht / De krant die ken ik ook al – het is allemaal nog beroerder, / dan het gisteren al was – neem nou het weerbericht…’

IMG_9631
‘Er valt niet met mij te lachen en er valt niet met mij te praten / Wat wil je dat ik zie als ik naar buiten kijk?’

IMG_9633
Dat zeg ik; geen dag om een plog over te schrijven.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Paul schreef:

  Je beste plog tot nu toe :-)
  Hopelijk gaat het morgen beter …

 2. Gerda schreef:

  En dan die laatste foto van Nina! Geweldig!!! En het is nog nooit zo donker geweest of het wordt wel weer licht. Virtuele hug.

 3. Patchwork schreef:

  Wat knus, die 4 zwarte voetjes :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *