web analytics

4

PLOG MAANDAG 22 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_7942
Het is weer maandag! En wat gaan we doen vandaag Bruce? Als het aan hem ligt de hele dag op schoot liggen en knuffelen.

IMG_7943
Maar het ligt aan mij en ik heb een heel erg lange TODO-lijst af te werken! De wereld is weer enigszins normaal, want de scholen zijn weer begonnen, dus ik kan ook weer proberen in m’n normale ritme te komen. Eerst maar eens de winnaars van de Fun Factory Patchy Paul hun prijzen opsturen!

IMG_7944
Visitekaartjes erbij! Ik pak ook alle dromenvangers in die ik het afgelopen weekend heb verkocht (maar die krijgen uiteraard een ander visitekaartje) (ik ben af en toe bang dat ik per ongeluk de verkeerde kaartjes bij een dromenvanger-bestelling doe, maar het gaat nog steeds goed. Of beter; ik heb nog niemand erover horen klagen.

IMG_7978
Dan het is tijd om de F5-en op de site van de Lush Kitchen, want er is een bijzonder product te koop vandaag!

IMG_7981
Een product dat al binnen 15 minuten uitverkocht was.

IMG_7991
Maar ik heb ‘m hoor! Ik was op tijd online! Er wordt me zelfs op Twitter gevraagd door de Kitchen of het gelukt is met bestellen. Wat een goede service!

IMG_8016
Ontbijtje met mozzarella, tomaat, basilicum.

IMG_8017
Hoog tijd om deze site weer eens wat meer liefde te geven. En te updaten.

IMG_8024
Zelfde geld voor deze site. Even bijploggen en de boel updaten.

IMG_8027
Receptje vormgeven.

IMG_8028
Magneten maken voor op een auto. Dit lijkt heel klein, maar het is een vel van bijna 1 vierkante meter.

IMG_8029
Er is een baby geboren bij ons in de straat, dus ik maak even een gepersonaliseerde dromenvanger! Hoe schattig, al zeg ik het zelf! Op deze foto is hij nog niet klaar.

IMG_8030
Maar ja, hier zit-ie alweer ingepakt.

IMG_8032

Ik heb last van een courgette-tsunami. Zoveel! Veel te veel! En de courgettesoep begint te vervelen, ook al maak ik ‘m steeds anders.

IMG_8033
Maar vanavond eten we gebakken aardappeltjes met spek, ui en champignons.

IMG_8035
Tijdens het eten snack ik een paar plakken manchego weg. Hier gaat het denk ik mis, calorie-technisch gezien.

IMG_8043
Oh, Bruce, mag ik ook een keertje gewoon in m’n eentje op de bank liggen? Nee.

IMG_8048
Ook dit is weer begonnen. Helaas gaat het de hele week over de Olympische Spelen volgens mij. Begin dan gewoon 2 weken eerder met je programma Matthijs! Nu is het allemaal zulk achteraf-gelul.

IMG_8050
Dit was dus een apple-crumble met slagroom. Ook heel goed calorie-technisch gezien. Als je slaapt verbrand je 150 calorieën per uur, toch?

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Ingrid schreef:

  Je ziet er toch fantastisch uit. Let it go……die calorieën.

  • Luna schreef:

   Oh, ja, nee, maar het is niet het probleem dat ik niet fantastisch uit zie, ik moet wel in m’n kleding blijven passen… want als de ritsjes van m’n jurkjes niet meer dicht kunnen, dat is ook weer zo zonde ;-)

 2. Ingrid schreef:

  En alles nieuw kopen is ook weer zowat.
  Je hebt gelijk. Beetje in balans houden hihi.

 3. Kate schreef:

  Courgettes kun je ook raspen (en goed uitknijpen in een theedoek) en mengen met geraspte kaas of feta, ei, kruiden en beetje bloem en wat je nog meer lekker vindt en daar heel lekkere (panne)koekjes van maken! Een van mijn favoriete manieren om courgette-overschotten mee op te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *