web analytics

3

PLOG ZATERDAG 6 AUGUSTUS 2016

beginpaginatotaal

IMG_7147
Ja, lieve echtgenoot van me! Maak jij maar even een voor-foto. Het plan is om vandaag de tuin te gaan doen. Ik sta al om 7:30 te snoeien en te doen, maar dan gaat het regenen, dus ja, ehm. JESUS!!! Ik heb ook eens een plan!

IMG_7148
Nog maar een aflevering van Black Mirror dan. Die we sinds gisteren hebben ge-binge-watcht, dus ze zijn alweer op. Jammer!!!

IMG_7150
Ik heb J. op pad gestuurd naar de Action om even een beter snoeischaartje te kopen. “En dan niet met zo’n XXXL-ding aankomen, want ik ken je! Ik wil gewoon zo’n kleintje, zo’n handknippertje.” En dan toch met zo’n XXXL-ding aankomen natuurlijk.

IMG_7151
Gelukkig had hij OOK een handknippertje meegenomen, dus ik kan lossssssss!

IMG_7152
Even uitrusten hè Nien, want het is nogal een gedoetje, zo’n tuin bijhouden. J. zou het liefst alles bestraten: “Hartstikke mooi, zo’n groot terras.” Mooi niet.

IMG_7154
Zo sexy dit.

IMG_7157
HUIL! Ik heb de vlinderstruik volledig moeten snoeien. Maar ja, volgend jaar komt hij vast wel weer op en dan binden we ‘m de goede kant op.

IMG_7159
Ik schrok me kapot! Het leek Bruce een heel goed idee om in de kas te gaan liggen en zich even te wentelen in de aarde.

IMG_7167
Maar hij leeft nog hoor!

IMG_7168
Ik maak een zalige spinazie-quiche met geitenkaas!

IMG_7170
En we gaan verder met een nieuwe serie, die, wederom, het binge-watchen waard is!

max1388413838-frontback-cover
Het is officieel een Deense/Zweedse serie, maar hij is ge-remake’t! The Bridge! Superspannend allemaal en we hebben het wel verdiend om de rest van de avond op de bank te liggen, want ik ben kapot van die tuin! J. is een paar keer naar de stort gereden om al het afval weg te brengen, dus… GOED BEZIG!

IMG_7173
Nu is het lekker hangen in m’n pyjama. Nina wil graag op de bank.

IMG_7174
En ze wil ook graag een likje van m’n ijsje. J. is naar de McDonalds geweest. Hmmm…

IMG_7177
Hij wilde zelf graag kipnuggets (want er zat geen vlees in de spinazie-quice en gisteren zat er ook al geen vlees in de pasta en ja, een man heeft vlees nodig, dat snapt iedereen). Nina mag 1 kipnugget. En dan naar bed.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Barbara schreef:

  Heb je Olive Kitteridge gezien? Is een miniserie echt heel mooi. Het klinkt zwaar libelle maar de karakters zijn zom mooi uitgewerkt. Aanzetten die illegale download zou ik zo zeggen

 2. Barbara schreef:

  Heb je Olive Kitteridge gezien? Is een miniserie echt heel mooi. Het klinkt zwaar libelle maar de karakters zijn zo mooi uitgewerkt. Aanzetten die illegale download zou ik zo zeggen

  • Luna schreef:

   Nee, niet gezien… klinkt wel als een vrouwen-iets… als in; ik denk niet dat Joost mee gaat kijken… HAHA… Ik kijk sowieso vaak met half oog mee, dus het is bijzonder als ik iets helemaal uit kijk… The Bridge is echt spannend… en Black Mirror mag van mij 100 punten krijgen op IMDB… zo goed bedacht en uitgewerkt… maar ik gooi Olive Kitteridge in de groep hier! Thanks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *