web analytics

10

PLOG VRIJDAG 21 JUNI 2019


Het is weer vrijdagochtend, dus met m’n ouders naar de LIDL en de Jumbo. Bij de Jumbo doe ik even een rondje ‘dames’-tijdschriften en kom tot de conclusie dat de inhoud vergelijkbaar is met alle jaren daarvoor. In de Glamour ‘Dik & Gelukkig’.


In de Viva een item ‘Strak & Gelukkig’.


Miljuschka schrijft ‘we zijn veel te negatief over ons lijf’, maar dat boeit de redactie van het magazine Happy Shape verder niet veel lijkt, want we moeten ons weer klaarmaken om ‘Beach Ready’ te zijn! Welke bikini body type ben jij?


De Flair vraagt zich af of we eigenlijk wel blij zijn met ons lijf.


En toen had ik het wel weer gehad met al die vrouwenbladen! Snel naar huis voor koffie en een croissantje voor Nina!


Over Nina gesproken… die had om 10:00 een date met de dierenarts, want ze had weer last van haar oren (altijd rond deze tijd van het jaar). De dierenarts keek, spoot er wat antibiotica en een shotje van het een of ander in en ik mocht weer € 160,- afrekenen. Lekkere financiële kutmaand met al die zieke huisdieren. Nadat we bij de dierenarts zijn geweest ga ik met m’n vader even ganzenveren zoeken. Niet veel gevonden, wel deze margrietjes.


En dit eh, roze duizendblad?


En deze… nou ja, de hele berm stond vol!


Het is weer boxen-schilder-tijd… eerst alle beesten knippen.


Ondertussen een aflevering ‘Billions’ kijken.


Nien, je wil iets hè? Maar daar kunnen we niet aan beginnen.


Wij hebben een Indiase kipsalade! YAMMIE!


’s Avonds heb ik even wat lol met Instagram.


Hier kwamen we dus ook bij de dierenarts achter.


Zielig!


Heel zielig!


:-)


:-)


:-)

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Linda schreef:

  Hahaha die vier bikinitops op Nina, geweldig

  Enne, leuk hoe de bladen zich haasten om ons te vertellen dat we vooral tevreden moeten zijn met ons lijf, maar dan wél graag in een maatje 38 want anders mag je het strand niet op. En niet vergeten te genieten van je cocktails, want het is jouw lijf.

  *rolt ogen*

 2. DP schreef:

  Het is zomer, dus mensen kleden zich wat minder verhullend en daar springen de bladen op in. Waarschijnlijk verkoopt het onderwerp anders zou het niet op zoveel voorpagina’s staan. Het body-shamen wordt zo wel lekker in stand gehouden. Gisteren was ik bij een concert van de B52’s waar de 62 jarige zangeres Cindy in een skin-tight pak stond. Zij was ondanks haar buik wel blij met haar lijf, dat zouden meer vrouwen (en honden) moeten doen! Dus ook geen dog-shaming meer…..hahaha, geintje, ik moet lachen om je Insta-post met Nina

  • Luna schreef:

   Het onderwerp verkoopt zeker (en al jaren en jaren en jaren)… En nu is ‘body positivity’ ineens een ding, waardoor alle bladen daar weer op inspringen… heel goed hoor, maar ik ben meer van de; laat gewoon vrouwen en mannen (en alles daar tussenin) in alle soorten en maten en kleuren zien zonder het erover te hebben… maar ja, als we het er niet over hebben, dan verandert er ook nooit wat! Lastig! No more dog shaming kan ik niet beloven… ze leent zich er zo goed voor ;-)

 3. ingrid schreef:

  Wel afkicken dat er voorlopig geen vrijdagse croissanten filmpjes gemaakt kunnen worden. Low carb en Nini bikini.

  • Luna schreef:

   Ja, we moeten even een andere snack verzinnen voor de vrijdag, want ik denk dat ze heel verdrietig wordt als ze niks krijgt… gewone brokjes in een plastic zakje zijn waarschijnlijk net zo leuk!

 4. Else schreef:

  Nou ik heb dus een zwemband en daar ben ik niet blij mee, oei nou hoor ik bij 76 procent :-(

 5. Marjan schreef:

  Als mensen mijn lijf niet willen zien, dan kijken ze maar niet…. Ik heb dit lijf nou eenmaal, ik heb geen ander..

  Nina is zelf nou eenmaal té gek…. ;-)

 6. Esther schreef:

  Die uitgeknipte wolfjes , geweldige foto!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *