web analytics

1

EEN DAGJE ONDERWEG NAAR JAMAICA

middengelukt2016jamaica

IMG_6741
De dag die je wist dat zou komen is eindelijk daar!!! We staan op om 6:00 om de laatste dingetjes te regelen. Kattenbakken naar beneden, poezenvoer naar beneden (Nina is gisteren al door J. en m’n vader naar de boerderij gebracht).

IMG_6739_1
Briefje voor m’n ouders!

IMG_6740
Genoeg voer voor de katers (wat achteraf niet genoeg bleek) (op de een of andere manier hebben de katers 3 keer zoveel gegeten als normaal, waarschijnlijk omdat ze zich verveelden).

IMG_6742
We worden opgehaald en weggebracht door vriend R.! Superservice!

IMG_6743
Als we al zijn ingecheckt en alles raak ik in paniek, want we zijn vergeten om contactlenzen voor me te kopen en zonder contactlenzen kan ik niet snorkelen of zwemmen! AAAARGHHH! En op Jamaica verwacht ik niet dat ik ergens bij een Etos wegwerplenzen kan kopen, oooh, huil!!! Gelukkig heeft een zonnebrillenwinkel op Schiphol achter de douane nog een doosje staan ook heel toevallig nog in -3, dus met een zucht van opluchting kunnen we even een drankje en een hapje doen. Wijn om 9:00 ’s ochtends? Ja, het is vakantie, dan mag dat! Woehoe!!

IMG_6927_1
And… of we gooooooo!

IMG_6744
Ik kan me altijd ontzettend verheugen op het eten in het vliegtuig! Al die kleine bakjes met dingetjes! Hmmmmm! Mijn lieftallige echtgenoot kan zijn draai echter niet vinden (en het is nogal een grote, brede kerel naast me in zo’n vliegtuig-stoeltje) (inclusief ADHD). Laat ik het zo zeggen; ik was blij dat z’n slaappil begon te werken.

IMG_6745
Kon ik me mooi richten op m’n boek, m’n wijntjes en m’n tapas-schotel-dingetjes!! Woehoe!

IMG_6746
Wakker worden! We zijn er!! We hadden nog een overstap op de Dominicaanse Republiek en daarna nog 1,5 uur in een busje richting Negril, maar…

IMG_9944_1
Cheers!!! We zijn er!!! Het hotel was zo lief geweest om het restaurant nog open te houden tot wij hadden gegeten, want we hadden een uurtje vertraging, maar wel nog hele erge honger! Dus… all inclusive-bandje om, cocktail erbij en genieten van een ZALIGE fish chowder! Hmmmm… Daarna wel meteen naar bed, want het was een lange reis!

Vorig jaar was ik nog steeds druk aan het SEO-en...

Vorig jaar was ik nog steeds druk aan het SEO-en…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Maurice schreef:

    WHOOOOO HOOOOOOO… Ben ook weer blij hoor !!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *