web analytics

2

PLOG MAANDAG 14 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_2139
Het is weer maandag en normaal ben ik erg van de ‘hoera-een-nieuwe-week’, maar vandaag dus niet echt. De realiteit hakt er een beetje in zeg maar. Pffffffff…

img_2142
Oh. Oh. Oh. Ik moet naar de huisarts en die date staat al 2 weken. Ik zou eigenlijk gaan om een afspraak te maken voor een sterilisatie, maar bij nader inzien en even wat nachtelijke soulsearching leek het me beter om dat toch maar niet te doen. Ik schreef er daarna ook maar meteen een blog over: GOOI HET ER MAAR UIT, DAAR HEB JE DOKTERS VOOR.

img_2143
Wat er ook gebeurt; altijd om jezelf blijven lachen. Lekkere warme muts. Kut-herfst.

img_2147
Nou. Fijn hoor.

img_2148
Goed voor jezelf blijven zorgen.

img_2149
De dromenvangers die bij de kerkjes in Avezaath hingen worden teruggebracht. Er is er eentje gejat. Ik hoop dat degene die ‘m gestolen heeft voortaan de meest prachtige dromen krijgt en dat ze ook allemaal uitkomen. Bitches!

img_2153
Ik ben niet happy en Bruce zit ook nog niet helemaal goed in vel. Dit soort dagen horen er ook bij en ik begrijp dan achteraf niet zo goed waarom ik de hele dag achter m’n pc blijf hangen in de hoop dat er toch nog iets zinnigs uit me komt. Dat gebeurt niet. Nooit. NEEM DAN GEWOON EEN DAG VRIJ! Je verdient het! Doe in Godsnaam toch eens wat rustiger. Wees eens wat liever voor jezelf. Wees mild. Het is allemaal niet niks wat er gebeurd is. Ja, ik schrijf dit vooral op voor mezelf.

img_2161
Gatverdamme. Boerenkoolchips. Ik dacht; is lekker. Is het niet.

img_2164
Dit wel. Dit zeker wel!

img_2204

Mijn overbuurvrouw vraagt of ik zin heb in koffie! Heb ik. Kan ik meteen even met Vledder knuffelen. En alle Tielsche nieuwtjes doornemen!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Ingrid schreef:

    Hopelijk voel je inmiddels weer een beetje meer ‘happy’!
    Dieren onder een dekentje altijd zo aamdoenlijk en gezellig ‘menselijk’……wat een lieverd lijkt Vledder me.

  2. Noor schreef:

    Oooh die Vledder. Wat een leukerd. Hopelijk heeft knuffelen met hem/haar je dag weer wat goed gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *