web analytics

5

PLOG ZONDAG 30 JUNI 2019


Koffie.


En daarna een ontbijtje in de zon. Hoe fijn.


Nina vindt dat ze zo ongeveer nu wel klaar is met dat hele dieet en of ik Piet kan bellen voor wat croissantjes of andere snacks, want dit leven is geen doen zo.


Ja, dit zijn de betere ontbijtjes, al is het gewoon een plat brood met tomaten, rauwe ham, mozzarella en Parmezaanse kaas. Okay, soort pizza dus, maar voelt heel gezond op de een of andere manier.


Dit is dan iets minder gezond, maar wel heel lekker! We zijn op weg naar de familiedag van M. en als je langs een Starbucks komt, dan kun je best zo’n frappucino halen van 600 calorieën.


Familiedag!


Met een pizzastand! Wat een luxe! Hmmmm!


Zalig!


Er was ook een familiequiz met vragen en dansjes, maar ja, ik ken de helft van de namen van de familie van M. niet eens, dus deze sloeg ik even over.


En weer thuis om deze heerlijke hond uit te laten en de rest van de avond ben ik weer aan het werk in de hitte op zolder!


Volgende week zaterdag en zondag sta ik weer op het Hippiefestival in Gorinchem! Gratis entree overdag en ik sta er met m’n dromenvangers in alle kleuren van de regenboog! Leuk!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Hans schreef:

  Weekend en werk technisch goed bezig geweest….kudos…;-)

 2. Marjan schreef:

  Wat gaaf dat je weer met je dromenvangers op het Hippiefestival gaat staan! Ach en dat koppie van Nina…. gezien het enthousiasme waarmee ze op die gekookte boontjes van Papa Piet aanviel zal het met die zieligheid ook wel meevallen, maar ze doet het wel heel erg goed op die foto… Je bent vast al een Oscar voor haar aan het fröbelen ;-)

 3. Linda schreef:

  Oh, dat hippiefestival is totaal niet mijn ding, maar wél dichtbij, dus misschien kom ik nog wel effe BN’ertje spotten 😉

 4. DP schreef:

  Gorkums Hippie Festival lijkt me super leuk maar helaas staat mijn weekend al behoorlijk vol gepland, kapper, museum, etentje, klussen bij familie. Had je graag even een handje geschud. Veel plezier en een mooie (verkoop)dag

 5. ingrid schreef:

  Dat hoofd van Nina.
  Hippie de pippie in Gorinchem. Veel verkoop plezier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *