web analytics

2

PLOG MAANDAG 1 JULI 2019


Het is maandag! En het is de eerste van de maand ook nog eens. Een prima dag om het eens even allemaal te gaan doen, wat jij Sid? Spoiler-alert! Sid bleef gewoon helemaal zichzelf vandaag, zowel binnen als buiten, als binnen, als buiten, als binnen, als buiten, etc.!


Ik maak een overheerlijke pastasalade met tonijn, broccoli, komkommer, yoghurt en dille! Met feta en een topping van brood met cayennepeper.


We laten Nina uit en komen deze rups tegen die graag ook even in the picture wil, want dat gezeik met die processierups neemt al z’n shine weg. Het is trouwens een zebrarups en daaruit komt straks de Sint-Jansvlinder (heb ik uiteraard even ge-Google’t, want vlinders en rupsen zijn niet m’n ding. Vogels wel.


Bijna bramentijd!


Nien, je kijkt hier heel guitig, maar het is jammer dat je verder totaal niet in de stemming was om even te poseren met wat luipaard-dingen.


Dan doe ik het wel. Ik schreef er dus een review over.


Jesus, dit is Tiel. Per vandaag, 1 juli dus, heeft Tiel ondergrondse afvalcontainers en moeten ‘we’ 1 euro gaan betalen per afvalzak van 30 liter. Dat is even wennen natuurlijk en sommige Tielenaren kunnen niet tegen verandering en steken dan maar de boel in de fik.


Ik schreef al; overheerlijke pastasalade! M. en ik zijn weer het zoveelste dieet begonnen… intermittent fasting! Beginnen en kijken of het wat voor ons is kan nooit geen kwaad, toch? Het komt erop neer dat we alleen eten tussen 12:00 en 20:00 (en dan ook wel een beetje normaal).


Ik heb dit weekend dus een markt in Gorinchem en ben bezig met wat voorbereidingen, al probeer ik vooral rustig te blijven. Het hoeft niet perfect.


Beeldschoon!


Even chips halen (voor over de salade voor vanavond, geeft net die crunch die een salade nodig heeft), bestellingen op de post doen en ik neem een zakje worteltjes mee voor onderweg. Heel gezond.


De ganzen zijn echt groot geworden en ik ben benieuwd wanneer ze vertrekken. Het was heel leuk om ze de afgelopen maanden van babygansje op te zien groeien naar volwassen gans.


Met je kont.


Heerlijke Indiase kip en appelsalade met een kleine crunch van paprikachips!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Marjan schreef:

    En in al die bezigheid blijven de dieren gewoon heel chill….. best grappig om te zien ineens, al die rust bij die dieren :-)

  2. Else schreef:

    Ben je aan de fitbit ? Helpt dat ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *