web analytics

5

PLOG DINSDAG 15 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_2226
Nina voelt zich prima hoor, maar ze doet solidair met mij. Ik voel me slecht. Ik. Wil. Nu. Ongesteld. Worden. NU! NU! NU! Ik hang er al een paar dagen tegenaan en ik word er helemaal debiel van. In m’n lijf. In m’n hoofd. Overal pijn. En in plaats van achter m’n pc te blijven hangen geef ik voor de verandering eens toe aan m’n pijn en ga op de bank. Het voelt alsof ik iets doe wat niet mag, maar van Nina mag het.

img_2229
Nina had vandaag een FFM-triootje met Nana en Lord. Ja, want ik kan me dan wel heel zielig voelen, Nina moet toch uit.

img_2220
‘Je hebt je trui laten liggen… heb je dat expres gedaan zodat ik er de hele dag aan kan snuffelen of is het de bedoeling dat je ‘m gewassen en gestreken terug krijgt?’ ‘Dat 1e doe je toch al?’ Oh. Lord. En ja, ja, ja, ja, ja! Ik ben er ook als een huppelkutterig tienermeisje mee gaan slapen. En ik schaam me er niet eens voor ook.

img_2237
HOERA!!!! Ik ben ongesteld! Dit is misschien TMI voor m’n ploglezers, maar Jesus Christus, mijn hele lichaam schreeuwde erom. En ik voel me overigens nog steeds niet optimaal, maar wel 100 keer beter. En ik krijg post uit de UK!!! De 3 nieuwste Lush-parfums zijn gearriveerd en ik word hier toch ook wel een heel klein beetje blijer van dan ik was! Ze ruiken alle 3 fantastisch, maar ik kan ze niet alle 3 tegelijk opspuiten, dus… Ik ga vandaag voor Amelie Mae!

img_2250
Het regent gelukkig niet. Dat scheelt.

img_2251
Zo. Daar gaan we weer. Ik was de afgelopen jaren zo blij dat ik van die hormonen af was. Maar het is nu niet anders. Geen liefdesbaby’s voor mij, maar vooral geen ongelukjes en geen gedoe. Geen moeilijke beslissingen de komende tijd. Lekker duidelijk dit.

img_2255
Het Flow Book for Paper Lovers arriveert. Dat is ook fijn! Allemaal mooie papiertjes om mee te knippen en te plakken. Zin in! Geen tijd voor, maar wel zin in.

img_2262
Gelukkig wordt mijn ingewikkelde dag (want ik ga dus echt van heel hoog naar heel laag qua emoties) doorbroken! Lekker uit eten met vriendinnetje K. bij Tokyo Lounge! Even alles weer in perspectief zien, van me afpraten, samen lachen, samen huilen en eten. Veel eten.

img_2267
Geen probleem zo groot dat niet met sushi weggegeten kan worden.

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Else schreef:

  Hang de vlag maar uit, de rode ;-)

 2. Marjan schreef:

  Sushi om het te vieren… heel erg goed plan.

  Niks mis mee hoor, om af en toe even toe te geven aan je gevoel… je mag best wel eens wat milder zijn voor jezelf.

  Xx

 3. jeroen schreef:

  Ik snap er geen reedt van..De pil slik je toch juist niet als je ongesteld bent?

  • Joop schreef:

   Ja, pilvrije periode, onttrekkingsbloedingen en de hele reutemeteut, daar snappen wij mannen toch geen ene sodemieter van. Moeten we niet eens proberen.

 4. Evy schreef:

  Hi. Ik ben je blog pas een paar dagen geleden tegen gekomen, maarrrr wat een tof mens ben je!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *