web analytics

5

PLOG WOENSDAG 16 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_2274
Ik heb de afgelopen 2 maanden (ja, het is alweer 2 maanden geleden dat ik mijn ex de deur uitzette) eigenlijk amper in m’n oude plogs durven kijken. Vond ’t te confronterend. Maar ik ben op zoek naar een plogje, dus ik moet nu wel. Naar hem kijk ik niet eens, want ik weet toch niet wie hij was of is. Ik kijk wel naar deze topfoto van mij en Roelie!

img_2275
Of deze supersexy foto van ons! Ik zie haar zaterdag weer! Fijn…

img_2276
Ik was dus op zoek naar dit stukje… Lees even; ‘Ik denk dat ik zo’n 10 kilo moet afvallen wil ik erin passen.’ EN LAAT IK NU NET 10 KILO ZIJN AFGEVALLEN!! En laat ik dus NU wel in deze motivatie-trouwjurk passen! Dus… aanstaande zaterdag verbrand ik m’n oude trouwjurk in deze jurk. Lijkt me een prachtig afsluiting en een perfect begin van een heerlijk huwelijk met mezelf.

img_2279
Ik dacht; doe eens gek.

img_2280
Nieuwe Lush showergel! Had je er nog niet genoeg? Nee! Deze ruikt naar koffie en chocolade en citroen. Ik heb mezelf trouwens de hele week vrij gegeven, want ik merkte dat er iets niet helemaal lekker ging in m’n hoofd. Ik moet nu eerst even aan mezelf toegeven dat ik niet onverwoestbaar ben, ook al zou ik dat heel graag willen.

img_2283
Hij is zo knap!

img_2285
En de tuin is prachtig in alle herfstkleuren!

img_2287
Ik ga even los bij de AliExpress.

img_2308
En dan ga ik gewoon alweer op de bank liggen bij deze hond.

img_2313
Ik ben moe. Echt.

img_2317
Maar Nina moet toch weer een keertje uit tussendoor. Maar dat is goed. Eruit is goed.

img_2321
Het geurtje dat ik gisteren binnen kreeg is nu al voor het 4 dubbele te koop op Ebay!! Maar ik houd ‘m toch lekker zelf…

img_2327
Hij komt even binnen kijken hoe het met de oppaspuber gaat.

img_2331
Met haar gaat het perfect. Keurig, allemaal keurig. Keurige cijfers, keurig gedrag, gezellig, lief… hoe kan het! We nemen haar huiswerk door en ook dat is allemaal keurig.

img_2332
Ik vind m’n trouwboekje. Mooi, kan ik die zaterdag ook verbranden.

img_2335
De moeder van de oppaspuber stuurt me een berichtje of de eenhoorn op rechts de kerstbal is die ik bedoelde. JA! OMG! JA!

img_2343
De puber mag van mij ook even op AliExpress shoppen… zodat er wat cadeautjes onder de kerstboom komen straks. Hoort er allemaal bij.

img_2344
Pasta met spekjes en boerenkool. Lekker!

img_2350
Deze is inderdaad heel goed geshopt M.!

img_2373
Dit is BY FUCKING FAR de allermooiste kerstbal EVER! De moeder van de oppaspuber komt ’s avonds nog even langs om ‘m te brengen en ik ben VERLIEFD! Maar dan ook ECHT! Mooier, leuker, perfecter dan dit wordt het niet hoor. Ik krijg ‘m trouwens voor m’n verjaardag…

img_2375
Want ik ben morgen jarig! HOERA!!!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Marjan schreef:

  Hij past ook precies in jouw kerstboom…. hij is er gewoon voor gemaakt…

  XX

 2. Ingrid schreef:

  Wat een ongelofelijke symboliek dat van de jurk, boekje, kilo’s en fik er in. Prachtig.
  En die foto van Frank op het rose koffertje. inderdaad…..wat een knappert *smelt*

 3. menno schreef:

  Trouwboekje en dat soort zaken niet verbranden. Er zijn omstandigheden (verhuizing naar Verweggistan bijvoorbeeld) waarbij je dat soort dingen moet overleggen. Je weet maar nooit :) In de map “burgerlijke stand”, in de kluis.

 4. Else schreef:

  Ik zou zegge, trek er wel een vestje overheen – want op Longontsteking Luna zitten wij niet te wachten. Dan lig je nog langer op de bank :-( Veel plezier met je bon fire en doe een mooie wens erbij.

 5. judith schreef:

  Goed idee. Die van mij wilde zijn trouwring terug. Droeg hem tijdens het huwelijk nooit…ik heb beide ringen ritueel in de plomp gegooid. Daar waar we elkaar ontmoetten. Hij bekijkt het maar. Voelde erg goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *