web analytics

1

PLOG ZATERDAG 17 DECEMBER 2016


Oh. Okay. Nu al? Ja, nu al. Op de plek waar ik Nina altijd uitlaat liggen alweer diverse verpakkingen van rotjes, strijkers, weet ik veel wat voor vuurwerk.


Nina houdt er niet van. Ik ook niet.


Omdat ik gisterenmiddag had geslapen heb ik vannacht natuurlijk geen oog dichtgedaan. Ik was wakker vanaf 3:03 en heb wakker gelegen tot 5:00 en toen ben ik er maar uitgegaan. Om te schoonmaken. Ik heb keurig gewacht met stofzuigen tot een wat schappelijker tijdstip voor de buren, maar ik ben weer bij met de was, 3 verdiepingen gestofzuigd, gedweild, weet ik veel wat. Zelfs met een tandenborstel m’n gootsteen gedingesd. #whoneedsawerkster


Ha! Ik ga even koffie doen bij m’n moeder.


En ik heb mazzel, want ook m’n vader komt net thuis van z’n maden-inkoop-trip (hij gaat morgen weer vissen). Daarna ga ik naar de stad voor diverse dingetjes! Nootjes, kaasjes, schoenen naar de schoenmaker, wol kopen en ik loop ineens een écht leuk winkeltje binnen waar ik een jas koop en 2 jurkjes… voor Tielse begrippen een HEEL leuk winkeltje: Must (aan de Voorstad 19).


Daarna ga ik spontaan langs bij vriendinnetje F.! Die heb ik nogal verwaarloosd de afgelopen tijd! Ik word keurig voorzien van een wijntje.


En ze had nog wel een cadeautje voor me liggen. WOW!


Ook WOW is het feit dat de schoenmaker m’n door Nina kapot gebeten schoenen heeft kunnen maken! De hakken waren helemaal stuk en nu zijn ze weer perfect…


Bij Must kreeg ik ook nog eens een zwaan voor in m’n kerstboom. Ook WOW!


Deze rechtopstaande foto is mogelijk gemaakt door gastplogger M., die, ondanks mijn tips voor het maken van goede plogfoto’s, gewoon z’n telefoon nog steeds rechtop houdt. Ik vind ‘m nog steeds lief gelukkig.


Want hij regelt tijdens het koken ook een wijntje en wat broodjes met lekkere dingetjes erop voor me, dus die rechtopstaande foto’s zijn ‘m vergeven.


Het probleem met de boeuf bourguignon die ik aan het maken ben; ik ben te laat begonnen. Dat krijg je ervan als je de hele dag op pad bent langs ouders, vriendinnen en daarna eerst een paar uur gaat bijpraten (oh, heet dat tegenwoordig zo) met je vriendje, verkering, minnaar, man in je leven. Het moet namelijk een paar uur stoven en het is dus al avond.


Ach, dan regel ik even een pastaatje met spinazie en blauwe kaas voor vanavond. Dan eten we de boeuf bourguignon morgen.


Vindt Nina geen probleem, als ze die oren maar niet meer op hoeft morgen.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Ingrid schreef:

    Hihi…..Nina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *