web analytics

10

PLOG DONDERDAG 17 NOVEMBER 2016

beginpaginatotaal

img_2376
Dit is mijn eerste verjaardag in eh, misschien wel m’n hele leven dat ik niet word toegezongen of wakker gekust met verjaardagswensen. Nu kan ik daar heel moeilijk over doen, maar ik werd wakker naast de knapste hond van Nederland en ik ben vanmorgen naar de kamer van de oppaspuber gegaan om haar wakker te zingen met een verjaardagslied voor mezelf.

img_2378
Ze had graag iets speciaals gewild voor mijn verjaardag.

img_2379
Hij ook.

img_2383
Ik word de hele dag bedolven onder de digitale verjaardagswensen en ik denk dat op zo’n 90% van de plaatjes wel een eenhoorn staat. Want… je zou het niet zeggen, maar ik hou heel veel van eenhoorns.

img_2403
En ik hou heel veel van Bruce, die er deze verjaardag toch maar weer mooi bij is.

img_2405
En ik hou ook heel veel van m’n ouders die even langskomen en zelf maar voor het gebak hebben gezorgd. Ik had ze van tevoren ook even gebeld dat m’n coffeepads op waren, dus die namen ze ook mee. Het leven wordt wel heel makkelijk zo.

img_2410
Ik moest even iets voor m’n werk halen bij het tuincentrum en twijfelde enorm of ik dit hert niet mee moest nemen. Je hebt er niks aan, maar hij zou het erg leuk doen in de tuin.

img_2418
Iedereen die vindt dat hij of zij te weinig verjaardagskaarten krijgt, raad ik aan om even naar het tuincentrum (of Bruna) te gaan.

img_2420
Net doen of al die kaarten speciaal voor jou zijn.

img_2421
SMILE!

img_2423
Ja, deze was toch wel echt speciaal voor mij hoor! Ik voel me ZO jarig nu.

img_2425
Ik koop een  nieuwe deurmat voor mezelf.

img_2426
En ik koop er meteen eentje voor m’n moeder. Lief hè?

img_2429
Nina wordt vandaag uitgelaten door de hondenuitlaat-service Piet & Riet. Heel fijn.

img_2432
Dan kan ik een beginnetje maken met het opruimen van deze teringzooi, want het wordt nu wel echt te erg.

img_2433
Echt.

img_2434
Niet dat ik me voor m’n atelier schaam, maar het werkt gewoon niet prettig meer.

img_2443
Kijk! Ik heb een tafel. HOERA!

img_2442
En ik vind meteen deze dreamcatcher-oorbellen die ik van @puur kreeg een paar weken terug!

img_2444
De oppaspuber komt uit school en ik krijg een zelfgemaakte kaart (met een unicorn-poes erop). JANK-momentje.

img_2446
Nou, dan mag jij dit eenhoorn-shirt van mij heben, want het is te kort voor mij.

img_2447
We zetten meteen haar mini-kerstboompje op.

img_2466
En gaan dan naar Goya. Alweer sushi eten! Alweer??? Ja!

img_2467
Maar m’n moeder gaat voor de friet. Echt. Nu moet ik toegeven dat ze bij de Goya wel de lekkerste friet van Tiel hebben.

img_2470
<3 <3 <3

img_2472
En dan ’s avonds in het donker, in de regen Nina nog een keertje uitlaten. Maar ik heb een hele fijne dag gehad, dus ik vond het niet erg. Ik merk dat het me even goed doet om gewoon maar een paar dagen geen reet te doen, maar vooral; om van mezelf even helemaal niks te hoeven. Dan komt er weer wat ruimte in m’n hoofd. Want dat hoofd zit nogal vol.

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Marjan schreef:

  Je bent een lieverd. En ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad.

  en nu lekker slapen en morgen gezond weer op.

  XX

 2. Hans Hollenberg schreef:

  Geloof Mij….Je kan Nooit genoeg Sushi eten…..
  Nogmaals Gefeliciteerd enzo….

 3. Joop schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd.
  Wat een lieve kaart van M.

 4. Ingrid schreef:

  Alsnog van harte. Topdag lijkt me. En helemaal jouw dag!
  En oppaspuber M. is gewoon beetje jouw dochter M. Ontroerend toch zo’n kaart.

 5. Pamela schreef:

  Een dag na de verjaardag van mijn DD’tje (Dikste Dinnie) ben jij jarig…mijn meer dan favoriete plogster, sexspeeltjesreviewster, creatieveling op…..tja, welk gebied niet eigenlijk?! Lieve Chantal, alsnog van ❤te gefeliciteerd! Heel goed van je om even een pas op de plaats te nemen ipv maar door te denderen als een kip zonder kop. Chill wijffie, take it one step@the time. Bij mij is het alweer een jaar geleden dat ik net als jij zo aan de kant werd gezet voor “een ander” en voel het nog steeds met vlagen. Herken me zo in alles van wat je schrijft…damn it! Maar hey, wij zijn van het kaliber powervrouwen en gaan door, niet stuk te krijgen! Met een lach en een traan, het mag allemaal! Heel veel sterkte met alles en geniet van al het moois om je heen want dat is een heleboel! Alleen maar liefde! ?

 6. Kees Versluis schreef:

  Ik viel in slaap bij mijn schoonouders in Engeland waar ik nu ben. Ik denk dat ik jouw plog elke dag lees, NIET DUS. Nu lig ik in bed mijn telefoon te lezen en zie dat ik te laat ben om je een prettige verjaardag te wensen. Ik zie dat het aardig gelukt is. De reactie van de dame boven mij vond ik leuk. Je bent een kanjer omdat je je nu kwetsbaar opstelt. Dat kunnen alleen sterke mensen. Ontroerend de kaart van jouw oppaspuber, ècht geweldig. En in het weekend ga ik jouw lasagna met vis proberen.

 7. menno schreef:

  Friet met chopsticks. Only in The Netherlands ;) Happy Birthday

 8. hannah schreef:

  Heb je vandaag op Vente Exclusive gekeken? Fantastische oorbellen en juwelen van eenhoorns (Les Nereides). Ik vond het echt iets voor jou.

 9. Ier schreef:

  Ik vind jou zo stoer

 10. Lakisha schreef:

  This is just the pefcert answer for all of us

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *