web analytics

0

HENNA, GEHAKTBALLEN & VOETBALLEN

middengelukt1

IMG_4664
Het is weer maandag! Aan het werk met Bruce op links.

IMG_4667
Sid voelt zichzelf soms wat onderbelicht op m’n plog, dus hier even een foto om het goed te maken. Ik blijf het jammer vinden dat hij niet lekker opgepakt en geknuffeld wil worden (als ik het wil). Gelukkig mogen we ‘m wel aaien (als hij het wil).

IMG_4670
Maandag, wasdag.

IMG_4671
Deze 3 dromenvangers zijn te koop! In de shop dus. Allemaal nogal XXXL. Ik ga binnenkort wat kleinere maken.

IMG_4672
En dan is het tijd voor een klusje wat al weken op m’n TODO-lijst staat.

IMG_4675
M’n haar verven. Ik ben blij dat ik ben overgestapt op henna, want veel gezonder voor m’n haar, maar het blijft zo’n gedoe met 3 kilo modder op je hoofd. En dat dan 6 uur lang. Ik krijg er pijn in m’n nek van, maar ja, wie mooi wil zijn, moet daar een stijve nek voor over hebben. Dus.

IMG_4719
Daar in de verte hangt een roze mega-super-XL dromenvanger. Die wordt uiteindelijk 2 meter lang.

IMG_4725
Gelukt! Fijn!

IMG_4727
Frank vindt het ook mooi. Het heeft de afgelopen dagen zo gestormd en geregend dat het zelfs onder onze overkapping helemaal nat is.

IMG_4731
Of-ie een balletje mag>

IMG_4734
Nee! Bruce! Nee!

IMG_4735
Hij krijgt ook geen wentelteefje.

IMG_4738
En ik schaam me heel diep. Nou ja, bijna. We kijken naar een voetbalprogramma!!! Help! En het erge is; ik lach me helemaal kapot! Help!!!!

Vorig jaar at ik de eerste spruitjes van het jaar...

Vorig jaar at ik de eerste spruitjes van het jaar…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *