web analytics

2

LIDL, LACHEN, WALIBI & FRIGHT NIGHTS

beginpaginatotaal

IMG_9007
Begin de dag met… een kaasbroodje uit de oven! Okay, hij is niet voor mij, maar voor oppasmeisje M., die al een tijdje ’s ochtends heel slecht eet. Dit kaasbroodje heeft ze in zo ongeveer 0.3 seconden naar binnen gewerkt, dus dat is zo ongeveer het bewijs dat ze wél ’s ochtends kan eten zonder daar 1 uur de tijd voor nodig te hebben. De volgende keer gewoon weer een boterham met worst! Jammer joh! HAHAHA!

IMG_9008
Boterham met worst???? Nee, jij krijgt brokken Nina.

IMG_9011
Als oppasmeisje M. naar school is word ik opgehaald door m’n ouders om naar de LIDL te gaan. Dat is nog eens een boodschappenservice!

IMG_9016
M’n vader blijft altijd veel te lang bij de lekkere dingen staan, volgens m’n moeder.

IMG_9018
De auto van m’n ouders is helemaal volgeladen met de boodschappen voor de hele week. Yep, wij zijn LIDL-fans! Een grote fles met 1,5 liter wasverzachter voor maar 2 euro en dan ook nog met een exotisch, chemisch bloemenluchtje; heerlijk!

IMG_9021
We gingen ook nog even naar de markt op Passewaay, maar daar vond ik niet veel aan. Maar 6 kramen en… een kater! Deze kat zit altijd voor de Albert Heijn te wachten op een aai over z’n kop. Hij heeft overigens geen staart, maar is daarom niet minder knap. MEOW!

IMG_9023
Sinds kort heeft hij een poezenvriend, die hier even poeseert voor m’n plog in een kinderzitje.

IMG_9050
Als ik thuis ben doen ik met Nina nog een rondje Oud-Betuws appelwerpen.

IMG_9052
En daarna ga ik aan het werk. Dit speeltje (de Cobra Libre) werd getest door mijn testman J.T. en kreeg een 9.5. Een topding dus!

IMG_9053
We gaan vanavond naar Halloween Fright Nights in Walibi Flevo en ik ga goed voorbereid op pad. Ik heb geen broeken, dus ik heb altijd een jurkje of een rok aan, maar ja, in de zomer heb ik daar slippers onder (en thuis ook), maar in de winter draag ik altijd sneaker-wedges (dus sneakers met een hak eronder). Maar ja, om nou een hele avond door Walibi Flevo te lopen op schoenen met een hak, dat lijkt me geen goed idee. Dus ik doe m’n Pumaatjes aan, maar dat staat weer een beetje Zwarte Piet met m’n zwarte maillot erboven, dus… dacht ik een heel stylish oplossing gevonden te hebben door er bont-beenwarmers boven te dragen. “Je bent nu echt al je gevoel met de realiteit kwijt”, zegt J. terwijl hij me met open mond aanstaart. “Nou, zeg, ik vind dit dus echt niet eens stom, ik heb veel ergere dingen gedragen en toen liep je ook gewoon naast me”, zeg ik. Hij vindt het echt niet kunnen, maar weet ook wel dat ik niet naar hem luister als het over m’n kleding gaat.

IMG_9055
Ik zeg toch; goed voorbereid op pad. Tas met drankjes en hapjes mee.

IMG_9059
Ja, ik vind het écht wel kunnen! Ik vind het zelfs nog sexy staan ook en het is maar hoe je je voelt!

IMG_9063
In de auto! Richting Apeldoorn om dochter S. en haar vriendinnetje N. op te halen!

IMG_9065
En daar zijn we al, na een rit van meer dan 2 uur! WOEHOE!!!

IMG_9066
Ik vind het toch allemaal wel wat spannender dan ik van tevoren had gedacht. Ik lees op Facebook dat het dus ‘echt eng’ is, maar ik heb besloten om alles maar gewoon te laten gebeuren.

IMG_9068
Het leuke van pretparken is dat je geen eten en drinken van thuis mee mag nemen, dus dat je voor 30 euro slappe frietjes, cheeseburgers en cola moet gaan halen als je honger hebt.

IMG_9071
Daarna hebben de echtgenoot en ik TWEE UUR gewacht op S. en N., want die wilden in de Goliath. Achteraf hadden J. en ik beter ook in de wachtrij kunnen gaan staan, maar ach…

IMG_9074
Nee joh, die sokken van hem, die passen natuurlijk wél ontzettend bij z’n sneakers. HAHAHAHA!

ninainbos
We krijgen een foto doorgestuurd van m’n ouders… die hebben Nina even mee naar het bos genomen.

ninaopdebank
En daarna mag ze op de bank waar m’n vader normaal gesproken zit. M’n vader is zelf in een stoel gaan zitten en Nina laat zien dat ze ultra-relaxt is.

IMG_9077
Gelukkig, daar gaan ze al in het wagentje. Na 2 uur wachten een ritje van 2 minuten. Pffffff…

IMG_9079
Ik had gehoopt ontzettend gave foto’s te maken deze avond, maar helaas; niet gelukt. In de Haunted Houses (de spookhuizen) mocht je geen foto’s maken en omdat we voornamelijk druk waren met het lopen van het ene Haunted House naar het andere hebben we ook te weinig tijd gehad om eens even lekker te gaan poseren met een zombie. Maar! Ik heb ZO ONTZETTEND gelachen om de pubermeiden die helemaal hysterisch van angst gingen gillen en lachen en gillen en dan maar met hun ogen dicht door het spookhuis gingen. Zombie tegen dochter S. op fluistertoon: “Ben je bang??” Dochter S.: “Nee.” De zombie daarna keihard schreeuwen in haar gezicht: “Ben je bang?????” Dochter S.: “Jaaaaaaaaa.” HAHAHA!!

IMG_9084
Kijk, hier ging een zombie.

IMG_9088
Hier nog 1.

IMG_9089
Hihihihihi! Een zombie!!!

IMG_9093
Toch nog gelukt om met een zombie op de foto te gaan. Als je al een paar uur tussen de zombies en andere enge types rondloopt dan wordt het allemaal een stuk minder eng trouwens.

IMG_9099
We hebben ook nog de Horror Show van Eddie de Clown gezien die ik eigenlijk nogal vond tegenvallen.


Die zag er ongeveer zo uit…

IMG_9102
Maar verder was het allemaal TOP. Maar ook; wat een drukte! Wat een lange wachtrijen voor alles! Het was jaren geleden dat ik in een pretpark was en ik hoewel ik echt heb genoten van de spookhuizen, vond ik het erg jammer dat je voor elke ‘attractie’ zo lang moest wachten. Je koopt van tevoren een extra kaartje voor zo’n Haunted House (5 euro per persoon) en je koopt zo’n kaartje op tijd (je kan alleen online kaarten kopen), maar ook al verschijn je op tijd, dan moet je nog 45 minuten wachten… beetje jammer, maar de aankleding en de personages die in zo’n Haunted House rondlopen maken dan wel weer alles goed. Maar dus, helaas; geen foto’s van.

IMG_9113
Wel een foto van deze knapperds bij het reuzerad tijdens de show van Clown Eddie (met heel veel knallen en vuur en vuurwerk).

IMG_9122
Clown Eddie. Voor de drukte uit weer in de auto terug naar Tiel om thuis nog een aflevering van American Horror Story te kijken. Kapotmoe, maar een superleuke dag gehad. Spierpijn van het lachen in m’n kaken!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Paul schreef:

    Tja, tip is toch om buiten de schoolvakanties een keertje naar Walibi te gaan. Dat is stukken rustiger!

  2. ria schreef:

    Mooi hoor

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *