web analytics

4

PLOG VRIJDAG 22 JULI 2016

beginpaginatotaal

IMG_6315
Goedemorgen Bruce! Nog nieuws? Ik ben om 5:00 wakker en eruit! Actie! Nou ja, actie, actie. Eerst koffie, want ik kon niet meer slapen van die klote-muggen. Ondanks dat we ons hebben ingesprayd met anti-muggenspul. Huil. En ik krijg altijd ook van die grote plekken, boehoehoehoe. Eentje op m’n borst, eentje onder m’n bh-bandje, op m’n bil, op m’n handen, op m’n voeten. Niet te doen. Of nou ja, ook dit is te doen.

IMG_6317
Aan de kant, aan de kant! Anders rijdt Piet jullie allemaal voor de ballen!

IMG_6318
Kijk eens aan, wat een gezelligheid! Dochter S. is opgestaan om 7:00 om mee te gaan naar de LIDL! Punten gescoord hoor!

IMG_6322
Thuis koffie en een croissantje. Bruce gaat met z’n kop op de hand van m’n vader liggen om onduidelijke redenen. Als m’n ouders weer weg zijn helpt dochter S. me mee met het sorteren van m’n 30 kilo oude sieraden. Kleur bij kleur, ding bij ding. Veel werk, maar we hebben de hele vakantie en zo kan ze haar zakgeld verdienen, die ze anders toch wel zou krijgen, maar ja, dat hoeft zij niet te weten. Of ach, dat weet ze eigenlijk wel, maar samen kralen sorteren is hartstikke gezellig (en heel erg handig voor mij).

IMG_6325
Ja, met die hitte gaan wij gewoon hachee eten.

IMG_6329
En daarna! Gaan dochter S. en ik op pad! Lopend! Ja, echt! We gaan Pokémon vangen.

IMG_6334
Ondertussen zien we ook deze live Pokémon!

IMG_6335
En na een rondje door de binnenstad van Tiel strijken we neer op een nieuwe toplocatie in de stad; De 3 Zussen! Uitzicht op de Waal! Meer dan 100 punten.

IMG_6338
Kaasplankje erbij!!! Die op zich wel lekker was, maar ik miste een blauwe kaas en wat brood erbij. En ook een potje met honing en een potje met aardbeienjam vond ik wat magertjes.

IMG_6340
Maar hé, met zo’n uitzicht en een wit biertje erbij? Mij hoor je niet klagen.

IMG_6343
Heerlijk weer en… De 3 Zussen is ook een Pokémon-stop (het jargon moeten we nog leren), dus om de 10 minuten kunnen we onze Pokémon-ballen weer opladen. Nice!

IMG_6345
Onze buurhond wil liever bij ons zitten. Snap ik.

IMG_6350
We worden volleerde Pokémon-jagers hoor.

IMG_6352
Deze roze poes is best wel zeldzaam. Enigszins dan.

IMG_6353
Na een flinke wandeling lezen we ons thuis weer in, in de wereld van Pokémon. Het is ECHT leuk! We eten stamppot rauwe andijvie met hachee en besluiten om daarna wéér op pad te gaan. ’s Avonds is het misschien NOG leuker!

IMG_6359
En dat is het zeker!!! We vinden van alles en nog veel leuker; we komen heel veel andere Pokémon-spelers tegen in de binnenstad. Echt leuk!!! Ik ben inmiddels level 7! Woehoe!

IMG_6367
Het enige probleempje is dat dochter S. geen MB’s meer heeft, dus als we ’s avonds heel laat thuis komen verhoog ik haar telefoonbundel. Kunnen we morgen wéér op pad!! We hebben een topdag gehad. Lekker gesnackt, lekker gewandeld, gelachen en Pokémons gevangen! Ik vind het een superleuk spel. Het verbindt, het zorgt ervoor dat je naar buiten gaat (in plaats van series op de bank gaat kijken) en, ach, flikker op, al die mensen die lopen te zeiken over een spelletje. Je kunt beter samen Pokémons vangen dan naar het nieuws kijken tegenwoordig (of daar te lang bij stil staan).

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Maurice schreef:

  Hahahaha ?
  Dank voor de lach ?

 2. Else schreef:

  Lekker bij de ijsboer n ijsje eten en dan pokemon jagende tieners langs zien komen, leuk om te zien.
  Ik kijk al eeuwen geen journaal meer, wat een ellende

 3. Ingrid schreef:

  Grappige foto van die vensterbankpokemon/kat met dat boedha-achtige beeldje achter het koppie.

 4. Esther schreef:

  Die kat! Die benen! Inderdaad 100 punten :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *