web analytics

5

5 NIEUWE TATTOOS OP DINSDAG

middengelukt2016

IMG_7008
Vandaag is de dag dat ik 5 nieuwe tatoeages laat zetten. Kleintjes maar hoor. Snoephartjes. En hoewel ik dus helemaal niet zenuwachtig ben, want, hallo, ik heb al veel meer tatoeages, ben ik de hele dag van slag. Hyper! Druk! Het is verschrikkelijk! Het gaat zo ontzettend goed allemaal de laatste tijd, dat ik het eigenlijk niet kan geloven en het werkt verlammend.

IMG_0209
Nou ja, verlammend, verlammend. Ik maak wel even deze dromenvanger met eksterveren en ik schrijf ook nog wat stukjes, dus ik doe gewoon keurig m’n ding, maar ondertussen ontplof ik van, van, van… geen idee! M’n ouders komen tussendoor ook even langs met goed nieuws; m’n moeder is weer bij de oncoloog geweest voor haar 2-maandelijkse check-up en ze is weer ‘goedgekeurd’! HOERA!

IMG_7009
Het is een klein wonder van God, maar mijn lieftallige echtgenoot heeft gisteren de was opgehangen!

IMG_0212
We eten om 16:30 en daarna vertrek ik richting tattooshop en ik vergeet m’n telefoon mee te nemen, waardoor de tatoeëerder me niet kan bereiken om te zeggen dat het allemaal wat uitloopt en ik mijn bezoek voor vanavond niet kan bellen dat ze wat later moeten komen en aaaaaargh!!! Paniek om niks, want m’n snoephartjes zitten er in no time op en ik ben er SUPERBLIJ mee!!! Ik krijg ze alleen niet lekker op de foto.

IMG_0215
Nee, lukt niet echt, maar fuck it… Het is een ONE LOVE, een MOM, een DAD en een KISS…

IMG_7012
Nee, lukt niet echt scherp. Echt niet. ’s Avonds komt m’n vriendinnetje M. nog langs om wat dingen over de Love Bubbles te bespreken en ik ben nog steeds zo hyper en blij en aaaaargh! Niet alleen van de tatoeages, maar van alles! Alles gaat gewoon even goed! Fijn!

 

Vorig jaar had ik niet zo'n beste dag...

Vorig jaar had ik niet zo’n beste dag…

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

  1. Else schreef:

    Met een top jurkje ook

  2. Marjan schreef:

    Ik snap best dat zo’n positieve flow ineens heel eng aanvoelt…. ik hoop dat jullie allemaal voorlopig lekker in die positieve flow blijven zitten. En wat een fijn nieuws over jouw mama!

  3. Marion schreef:

    Ja die jurk!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *