web analytics

1

GAAT GOED, GAAT DRUK, GAAT MANISCH

middengelukt2016

IMG_0187
Ha! Het is weer maandag! Even bijploggen! Nou ja, even, ik loop weer een week achter, dus ik ben er wel even zoet mee.

IMG_0188
Ik krijg heel erg goed en fijn nieuws! Iets zakelijks, iets met een opdracht, iets met geld, iets waar ik heel blij mee ben en iets waar ik me ook eigenlijk de afgelopen jaren de tering voor heb gewerkt… ik kan er nog niks over zeggen, maar ik heb wel tegen mijn man gezegd; “Als dit echt helemaal geregeld is, dan nemen we een werkster.” Hij ook blij. Oh, hij was sowieso al blij. Om mijn succes te vieren gun ik mijzelf een maissoepje!

IMG_6996
En ik review deze beetje vreemde maar wel lekkere We-Vibe Rave! En, mocht je ‘m willen lezen; review We-Vibe Rave!

IMG_0193
’s Avonds komt mijn vriendinnetje Anoeschka haar dromenvanger ophalen!

IMG_0200
Ze eet meteen mee en Bruce likt haar bordje even goed schoon. Hij mag dat, want hij is bejaard.

IMG_0198
En Nina durft na een blafsessie van 10 minuten eindelijk tegen Anoeschka aan te liggen, wat zeg ik; ze wil graag op schoot. Vroeg naar bed, want ik ben de hele dag al ontzettend druk, manisch, blij van alles wat er gebeurd en ik weet van gekkigheid niet wat ik moet doen of waar ik moet beginnen, dus slapen lijkt me een goede optie. Uitknop aan. Goede titel voor een boek over ontspannen voor ADHD-ers trouwens; UITKNOP AAN.

Vorig jaar had ik een schijtdag...

Vorig jaar had ik een schijtdag…

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Debby schreef:

    Het is niet zo gek dat het goed gaat, je hebt 500 dromenvangers in je huis hangen! Ze werken niet alleen met het tegen houden van nachtmerries als he slaapt. Ze houden ook je dromen vast in je leven en de nachtmerries tegen!

    Je werkt knoepert hard, en je projecten zijn ook nog eens gerelateerd aan (spirituele) positieve energie. Het is niet meer dan logisch dat je die energie versterkt en terug krijgt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *