web analytics

0

LUNA GAAT BEST LEKKER DEZE MAANDAG

middengelukt1

IMG_0339
Het is weer maandag, 6:00 en ik voel me goed! Gaan! Ik ben de hele ochtend aan het vormgeven en schrijven voor mezelf en voor een ander. Lekker bezig.

IMG_0340
De echtgenoot is ook lekker bezig en bakt een spekkoek en komt me een stukje brengen. Goed gelukt hoor schatje!

IMG_0341
In de middag nemen we dit schatje even mee voor een wandeling.

IMG_0346
Bij dit mooie stukje Nederland.

IMG_0347
Uiteraard ben ik vooral op zoek naar ganzenveren. Nina is op zoek naar een tak. En J. loopt vooral te klagen dat er overal kak ligt. Ja, het is een natuurgebied! Wat wil je dan! Je moet veren zoeken! Maar J. kijkt vooral recht vooruit. Ik kijk naar de grond en score uiteindelijk weer een tasje vol veren.

IMG_0349
Nina is ook blij! Het nuttige met het aangename combineren, daar houd ik van.

IMG_0350
Er zaten weer een hoop XXXL veren bij. Mooi!

IMG_0351
Kijk nou toch! Ik ben me overigens ook helemaal in het inlezen in de spirituele betekenis van veren… Zo volgen vliegpennen (zoals deze veer) altijd het ritme van 2, omdat ze in paartjes vervangen worden (linker- en rechtervleugel). En dat ritme stemt je af op je vrouwelijke energie; de creatieve verbeelding, geboorte en intuïtie. De zachte donsveertjes zouden je juist moeten helpen bij het ontwikkelen van empathie. Ik vind de veren (en de dromenvangers) vooral heel mooi.

IMG_0359
We eten uit de diepvries; bigos. Ik was vergeten dat ik nog een bakje had staan, maar het was echt heel lekker. Wel typisch winterkost met de zuurkool en de worst, maar ach, het smaakt ook prima in m’n zomerjurkje.

bigos
Recept voor de Poolse stoofschotel!

wayward-pines-poster1
’s Avonds vinden we eindelijk weer een serie die ik ook weer helemaal geweldig vind. Helaas zijn er maar 5 afleveringen en helaas hebben we die ook allemaal in 1 ruk uitgekeken. Kak.

IMG_0360
Ja, Nien, nu moeten we weer wachten tot volgende week.

Vorig jaar was ik drukdrukdruk met ons aanstaande huwelijk!

Vorig jaar was ik drukdrukdruk met ons aanstaande huwelijk!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *