web analytics

0

EEN EI, EEN KABOUTER & EEN TUINBOON

middengelukt1

IMG_0297
Zondagochtend en mijn man staat broodjes te smeren voor het hele gezin…

IMG_0298
Ik kook er zelf een eitje bij… een 6-minuten-eitje staat HOOG in mijn top-10 van lekkere dingen…

IMG_0299
Oh Bruce, moet dit nou?? Ik ben bezig met een dromenvanger, dat zie je toch!!

IMG_0300
Kijk! Hier op rechts, 2 paar lekkere benen om tegenaan te liggen!

IMG_0301
En op links ook een lekker paar!

jurassic-world-2015-01
We kijken deze film.

get-hard-2015-01
En deze…

IMG_0304
Nina en Frank liggen boven op elkaar op de bank.

IMG_0310
Maar het liefst zou Nina bij J. gaan liggen.

IMG_0311
Tijdens de films omwikkel ik dus 2 XXXL grote dromenvangers en nu weet ik meteen dat ik dus zo’n 2 uur per dromenvanger bezig ben met alleen al het omwikkelen.

IMG_0313
Wat een werk! Maar ook deze worden weer gaaf… ik wil ze dus gaan verkopen (nou ja, niet allemaal) en uiteindelijk ook op bestelling gaan maken, maar het is nogal lastig om er een prijskaartje aan te hangen (dat is altijd met handgemaakte dingen)… want: ik ben er meer dan 6 uur mee bezig en er hangt voor een behoorlijk bedrag aan spulletjes, dingetjes, dangetjes aan, maar ja, de prijs bereken je niet per uur natuurlijk… ik moet er nog even over nadenken!

IMG_0314
Dochter S. gaat op school een dromenvanger maken. Voor extra punten. Dus die krijgt een pakketje mee met materialen.

IMG_0316Wellllll, hello old friend! Die heb ik lang niet gezien! Maar vissticks uit de frituur zijn 100 keer lekkerder dan uit de pan of uit de oven. Oh, misschien gingen ook de laatste zuurkoolloempia’s er wel in. En wat garnalendingetjes.

IMG_0317
Gisteren op de rommelmarkt in Zoelen heb ik ook dit gehaakte kleed gekocht voor 5 euro. Ook een dikke SCORE!

IMG_0319
Terwijl J. de meiden weer naar hun moeders brengt kijk ik op de bank naar The Real Housewives of Orange County. Vol verbazing. Het gaat over seksspeeltjes en er komt een seksspeeltje in voor wat het pijpen zou moeten vergemakkelijken? Maar pijpen hoeft niet meer, als je getrouwd bent, aldus deze blonde dame. Okay, genoteerd.

IMG_0325
Ik ga overigens al de hele dag make-up-loos door het leven. Heel even wat rust voor m’n ogen en ook even laten bijkleuren door de zon. Dat ik er niet straks als een panda bijloop omdat ik witte oogleden heb.

IMG_0326
Mijn buuf, vriendin en moeder van oppaspuber M. komt even snel in en uit om me een cadeautje te brengen voor alle stress die we de afgelopen maanden hebben gehad. HOE GAAF! Het zijn kleding-ophang-dingen van Nina! In roze en groen!

IMG_0327
En! Ik krijg ook deze tuinkabouter! Maar eigenlijk ruil ik die voor de dromenvanger die ik voor haar aan het maken ben.

IMG_0329
Hij staat geweldig in de moestuin.

IMG_0330
De rode kool groeit als… rode kool.

IMG_0333
En dit is de enige rode aardbei, maar het is mooi wel een rode aardbei!

IMG_0335
En dit is een tuinboon! Het is dan ook 1 van de weinige tuinbonen die eraan hangen, maar ik heb wel mooi zelf een tuinboon gekweekt!

IMG_0336
De dille groeit overigens heel erg goed, dus tijd voor iets met vis deze week!

IMG_0338
Maar eerst nog even die courgette raspen door een pastaatje met knoflook en Parmezaanse kaas. We kijken nog naar Bonje met de Buren, maar het is een hele zielige aflevering met een oude man die volgens mij licht begint te dementeren en je ziet helemaal niet hoe het nu met die man is, dus ik ga met een naar gevoel naar bed. En die nacht droom ik ook nog dat de duim van m’n moeder eraf moet, maar dat het haar eigenlijk niet zo heel veel doet en dat het, als de duim uiteindelijk geamputeerd is ‘alleen maar een beetje lastig is bij het aardappels schillen’. Jesus, zelfs in m’n dromen is m’n moeder een bikkel!

Vorig jaar kreeg ik een juichpak van m'n schoonvaders!

Vorig jaar kreeg ik een juichpak van m’n schoonvaders!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *