web analytics

6

SNOEPHARTJES, SLIGRO & EEN JUICHPAK

beginpaginatotaal

IMG_0889 - kopie
Joehoe! Ben ik alweer! Het is zaterdag en op miraculeuze wijze is het mij gelukt om uit te slapen tot 8:00!

IMG_0890 - kopie
Eerst maar even onze Blaf uitlaten.

IMG_0891
En ondanks alle trouwerij-stress kan ik nog lachen. Beetje dan. Ik maak een boodschappenlijstje, want we gaan naar de megagrote Action in Beneden-Leeuwen.

IMG_0902
Yep. Luchtverfrissers halen. Onder andere.

IMG_0904
Met vader en dochter. Vader heeft totaal geen stress en ik ook niet. HEUS NIET!!!! Ik wil gewoon leuke dingetjes met hartjes scoren en hij vindt dat dat GROTE dingen moeten zijn, want kleine dingetjes, die vallen helemaal niet op en als het zo moet dan wordt er dus HELEMAAL NIET GETROUWD!!!!!

IMG_0906
We staan op miraculeuze wijze ineens in de Sligro. Alvast even inventariseren wat voor een hapjes we gaan presenteren op onze trouwdag.

IMG_0907
Ik had eigenlijk alleen deze snoephartjes op m’n lijstje staan.

IMG_0912
Hmmm…

IMG_0914
Of deze? Hmmm… keuzes, keuzes.

IMG_0917
En dit is de reden waarom je mij niet, ik herhaal niet, mee moet nemen naar de Sligro. Of misschien moet ik zelf gewoon sterker zijn en deze doos niet meenemen, maar hij lag in m’n karretje voordat ik er erg in had.

IMG_0919
Ja, even bijkomen van het boodschappen doen.

output_rdAPPB
Sid wil geaaid worden. Fotomoment!

IMG_0925
Ik krijg post! Van m’n schoonvaders! Ik ben nu EXTREEM gelukkig en ik neem me voor m’n Roy Donders-juichpak nooit meer uit te doen!!!!

IMG_0933
Ja, het is een echte! Size XXXXL, maar dat heb ik niet op de foto gezet, want was nogal confronterend. Ja, ze vallen klein uit. Ja, tuurlijk!

IMG_0934
Ik zei toch dat ik ‘m nooit meer uit ging doen! Ik mag ‘m van m’n schoonvaders zelfs tijdens m’n huwelijksnacht aan!

IMG_0936
Project P., van potje. Dit worden de cadeautjes die de huwelijksgasten mee naar huis krijgen. Dit project stond eigenlijk niet op m’n TODO-lijst, maar bedacht ik me ineens tussendoor en nu kan ik niet meer stoppen.

IMG_0937
Gelukkig word ik toch zeker een kwartier geholpen door m’n dochter.

IMG_0940
Okay, half uurtje misschien.

IMG_0944
Kijk! De hartjessnoepjes die op het lijstje stonden!

IMG_0952
M’n ouders komen even langs en nemen 4 haringen mee. Lekker! Ik eet er 3 op. M’n haar glanst nu ook ineens.

IMG_0955
Je zou zeggen dat je met z’n drieën zo klaar bent met van die potjes, maar de meiden zijn aan het loomen.

IMG_0958
Pas rond middernacht ben ik klaar met m’n 60 potjes. Wat een werk. Ik heb me er enorm op verkeken, maar ik ben blij dat ze klaar zijn. Het zijn dus feestbeest-potjes. En er moest een sticker op en toen was m’n printer ook nog stuk, aaargh, maar toen kon ik dus wel mooi m’n Roy Donders-pak gaan showen bij m’n ouders en heb ik meteen even een extra rondje door de buurt gelopen! En toen wilde de lak niet drogen van de beesten en moest ik wachten, wachten, geduld, maar die had ik niet, want nog ZOVEEL TE DOEN!!!! En vooral de verkering activeren om toch maar heel snel een trouwpak of iets in die richting aan te schaffen, want hij heeft dus nog niks! Aaaaargh! En hij mag best in een spijkerbroek, maar hij kan toch wel een gezellig jasje of op z’n minst glitterschoenen of een hoedje of iets???!!! Oooooh, loslaten Luun, loslaten!!!! Voor straf kruip ik niet naakt, maar in m’n Roy Donderspak tegen ‘m aan in bed…

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. Irene schreef:

  Argghhhttt.. Wat gaahaaf… Ik heb m’n outfit al klaarliggen. ;-) Ben zo benieuwd naar je jurk. Zal vast een plaatje worden. #cameraklaarlegt

 2. Branwen schreef:

  Die potjes, ik lig in een deuk. Wat een goed idee.

 3. Marjan schreef:

  Ja maar ja, dat betekent dus ook dat je gaat trouwen in je Juichpak?? (nee toch…. lol)
  Die potjes vind ik onwijs leuk (of heet dat Keileuk bij jullie? )

  Die kaassticks… geweldig…. ach en zolang je ze niet alle 60 in 1 avond opeet….. *grijnsss*

 4. Ellen schreef:

  keind ut kom allemoal goed

 5. Angelique schreef:

  De Action en de Sligro, 2 van mijn favo winkels! Wat een kek idee zeg die potjes. En hoe vind jij de Hollandse Nieuwe? Ik vind ‘em dit jaar heel lekker, hartstikke lekker zelfs.

 6. patchwork schreef:

  Wauw, wat een originele potjes! Heb je stiekem maandenlang potjes gespaard?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *