web analytics

7

PLOG ZONDAG 30 OKTOBER 2016

beginpaginatotaal

img_1144
Ik doe de laatste weken wel heel erg stoer en onafhankelijk en ik heb niets en niemand nodig en ik kan het allemaal heus wel zelf hoor, dat hele leven! En dat kan ik ook. Maar op zondagochtend wakker worden tegen een groot mannenlichaam is toch wel heel erg fijn. En iets heel simpels als daarna een kop koffie in bed drinken, ja, dat is zelfs dubbelfijn.

img_1147
Nog veel fijner is dat Nina even mee mag naar de Waal. Even wakker worden!

img_1149
Mijn fotografie-kwaliteiten schieten hier tekort, maar dit is dus een ehm, takje, zonder blaadjes en bloemetjes. Maar spinnetjes hebben er een heel coconnetje omheen gesponnen en daar zit dan weer dauw op. Echt prachtig!

img_1150
En dit zou dan een foto moeten zijn van een heel veld vol van zulke dauw-bloemen.

img_1151
Ben je nog niet helemaal wakker? Nee, niet echt. Maar ik heb wél superlekker geslapen.

img_1154
Nina is zeker wel wakker. Die staat AAN! Rennen, rennen, rennen en op zoek naar steentjes in het water.

img_1155
Het is héél erg mistig. Mochten er al boten op de Waal varen zo vroeg, dan kun je ze dus niet zien.

img_1158
Nina, zoek!!!

img_1159
En weer terug! Ik ben wakker en Nina is lekker moe voor de rest van de dag.

img_1162
Ik heb vandaag m’n allereerste BABYSHOWER! Ik pak m’n cadeau even spectaculair in!

img_1163_1
Kekke laarsjes!

img_1166
En dan ben ik nu dus écht helemaal goed wakker. Zin in de dag!

img_1167
Hij heeft op zich wel zin in de dag, maar echt wakker kun je het niet noemen.

img_1168
Restaurant Samen is afgehuurd voor de babyshower van m’n vriendinnetje J. en alles is helemaal versierd met blauwe dingetjes, want… het wordt dus een jongetje!

img_1170
Ik kijk uit op deze foto. Ik word hier heel zenuwachtig van. Die bovenlip van die vrouw. Die is niet goed toch? Ik word er bang van.

img_1216
Nou, het was dus 1 grote janktoestand! Vriendin J. moest al huilen toen ze aan kwam lopen (het was dus een verrassing) en daarna is ze eigenlijk non-stop blijven huilen en ach, ik ben ook heel goed in huilen de laatste tijd. Maar ze vond m’n cadeau (een dromenvanger, duh) gelukkig wél heel mooi. Zo mooi dat ze ervan moest huilen, want daar was ze toch al mee bezig! Hoera voor hormonen!

img_1264
JANKEN!

img_1173
Ik had dus papiertjes meegenomen voor alle vriendinnen die aanwezig waren, zodat iedereen een mooie wens of droom voor de aanstaande baby op konden schrijven! En dan dus in een flesje aan de dromenvanger! Oooooh, wat een goed idee!!!!

img_1174
Oh! Dit was ook een heel goed idee!

img_1177
En dit dus ook. LEKKER!

img_1182
Jesus, J.! Ben je zwanger ofzo???

img_1253
Thuis laat ik Nina uit en word getrakteerd op deze prachtige zonsondergang.

img_1269
En ik maak nog een dromenvanger met hertje, want die zijn dus erg populair. Snap ik, want ze zijn echt CUTE! En momenteel dus uitverkocht in de shop! Dat wordt knopen!!!!

img_1273
Dan heb ik even een lichtelijke nervous breakdown. Zo’n sociale middag kost me toch heel veel energie die ik eigenlijk nog niet helemaal op orde heb. Want het was superleuk, maar als je dan ’s avonds zo in je eentje bent, dan ben je toch wel even heel zielig. En al die vrouwen die gaan naar hun mannen toe en zitten nu lekker met hun gezinnetje op de bank en ik zit hier helemaal alleen! HUIL! En hoe moet dat nou later! En Patrick Swayze is ook al dood! En hoe hou ik mezelf de komende tijd staande? En het is al bijna 30 jaar geleden dat Dirty Dancing uitkwam! DERTIG JAAR! Oh! Ik ben oud! Ik word oud! En hoe ga ik dat in Godsnaam allemaal doen? Leven! Overleven? Nou ja, gewoon stap voor stap. Nu even janken. Adem in. Adem uit. En weer gewoon door. Is het zo simpel? Ja, het is zo simpel.

img_1278
Nina vond het tijd om naar bed te gaan. Ik was haar om 21:00 al ‘kwijt’, maar mevrouw lag toen dus al prinsessenheerlijk op bed. Dit mag natuurlijk niet. Foei Nina, foei! Wie denk je wel dat je bent!?? Maar blijf maar lekker liggen, ik kruip zo tegen je aan hoor.

Dit vind je misschien ook leuk...

7 reacties

 1. Ingrid schreef:

  Mooi!!

 2. Esther schreef:

  Lieve foto, dat jullie elkaar zo knuffelen. En het snot van de hond, gek genoeg vind ik dat altijd zo aandoenlijk :)

 3. Paul schreef:

  Neem je Nina ook mee naar de fondue-avond? Het strand is dichtbij dus misschien even het strand op met Nina?

 4. Liess schreef:

  Wat zit er op die brie.. walnoot en honing?

 5. Wilhelmus schreef:

  Heb je nou gewoon een spijkerbroek aan??

 6. Marjan schreef:

  Een lach en een traan…. en het komt wel goed…. die tranen zijn ook niet erg, soms loop je gewoon even over van tranen… maar dan is er toch weer ruimte voor de gulle lach.

  Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *