web analytics

1

VEREN VANGEN OP VRIJDAG

middengelukt1

IMG_3521
Het is weer vrijdag! Dat betekent de boodschappen voor de hele week halen bij de LIDL met m’n ouders…

IMG_3522
En we halen meteen even wat vers fruit in Zoelen.

IMG_3523
De dromenvanger hangt perfect bij m’n moeder aan de muur. Mooi gemaakt, al zeg ik het zelf!

IMG_3524
We gaan ook nog even naar de grote Action in Beneden-Leeuwen en daarna moet oppaspuber M. als een speer naar huis, want ze gaat een dagje met haar ouders naar de dierentuin!

IMG_3525
En… hoe lief! Ik krijg een berichtje dat M. in de dierentuin een veer van een paradijs kraanvogel heeft gevonden! Schattig!

IMG_3526
Ook schattig; we krijgen een pannenkoek van de buurman. Die op was voordat ik een foto kon maken.

IMG_3531
Ik ben de hele dag druk in de dromenvanger-fabriek, want ik moet binnen een week zo’n 15 nieuwe dromenvangers maken en ik heb niet genoeg kanten kleedjes meer en aaaargh! Ik zou bijna in paniek raken, maar ik vind een vrouwtje via Marktplaats waarvan ik 155 vintage gehaakte kleedje koop. Hoeveel? Yep! Zoveel. De witte gehaakte kleedjes waar een klein vlekje op zit verf ik altijd, zodat het vlekje niet meer opvalt. Slim hè? Deze verf ik in de thee.

IMG_3533
’s Avonds kijken we naar een talentenshow-compilatie-achtig iets. Ondertussen doe ik iets met dromenvangers, maar dat lijkt me duidelijk.

IMG_3537
Kijk! De eerste is al klaar. Morgen weer verder. Vroeg naar bed.

Vorig jaar haalde ik ook verse frambozen in Zoelen!

Vorig jaar haalde ik ook verse frambozen in Zoelen!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Marjan schreef:

    155 kleedjes…. wow… terwijl ik las dat de kleedjes bijna op waren, zag ik je al van de ene kringloop naar de andere kringloop hoppen…. maar dat kan ook gewoon via marktplaats…. wat fijn! Je kan voorlopig weer vooruit.

    Top zeg, dat je Dromenvangeridee zo geweldig leuk uitpakt!
    Xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *