web analytics

17

LUNA TROUWT MET DE VERKERING, DEEL 2

beginpaginatotaal2

DSCN2751
Waar waren we ook alweer!? In het Hart van de Betuwe! Met enorme trek en met een proseccootje en met allemaal lieve en knappe mensen!

DSCN2757
Van dichtbij zijn ze nog veel knapper!

DSCN2767
Hahaha, ja, even m’n Facebook updaten tussendoor. M’n schoonvader lacht me uit, maar hij is zelf net zo erg! Ik ben dus op m’n sneaker-wedges getrouwd.

DSCN2770
De corsage van de verkering. Aaaaaah! Let me be your teddybear!!

DSCN2771
De corsage van vriend N.

DSCN2772
Corsage van Roelie!

DSCN2773
Van de man van de moeder van J.

DSCN2774
De moeder van J.

DSCN2775
Mijn moeder! Hé, die heeft dezelfde trouwring als ik!

DSCN2776
De vader van J. kreeg een roze-olifant-corsage. HAHAHA! <3

DSCN2777
M’n vader kreeg een blauw nijlpaard, want dat matchte zo leuk met z’n jasje.

DSCN2778_1
En wij kregen dus heel veel thee in heel mooie zakjes. En kijk, daar ligt m’n iPhone, ook zo mooi.

DSCN2785
En we hebben al afgesproken dat hij ‘m niet tijdens een ruzie heel demonstratief naar me toe mag gooien.

DSCN2786
PERFECT!!! Echt, perfect! Precies wat ik voor ogen had qua tatoeage en ring en ik word heel blij als ik naar m’n handen kijk.

DSCN2787
Ooooooh, dat ziet er lekker uit.

DSCN2789
Romantisch!

DSCN2790
Ja, vertelt u maar even wat het is, maar wel snel graag, want we hebben HONGER!

DSCN2791
Hmmmmm!!

DSCN2792
Hmmmmm!!!

DSCN2793
Oooh, lekker!!!

DSCN2795
Het restaurant heet dus Hart van de Betuwe, maar zou eigenlijk Hart van Tiel moeten heten, want ja, het restaurant staat in het centrum van Tiel, of is Tiel dan ook weer het centrum van de Betuwe?

DSCN2796
De vader van J. wil ook graag zo’n jasje.

DSCN2797
Scooby was ook mee en was zo braaf! Nina had waarschijnlijk het tafelkleed er vanaf getrokken.

DSCN2798
Ja, let op die details! Dat ongestreken stuk wit, dat is dus het tafelkleed hè? Niet mijn jurk, want die had ik keurig gestreken.

DSCN2805
HOERA!

DSCN2811
“Ja, en als je dan hier op drukt, dan staat het meteen op Facebook en Instagram en Snapchat, opa.”

DSCN2812
Let op die details! Er zitten dus niet alleen beren en zeehonden in, maar ook allemaal stukken van oude trouwjurken met parels en glitters.

IMG_1185_1
We hebben uiteindelijk bijna 3 uur zitten eten en drinken en het was superknus en gezellig, tot de echtgenoot formerly known as de verkering ineens bedacht dat we naar huis moesten, want er moest nog zoveel gebeuren! Er moest nog koffie worden gezet en een hoes om de statafels worden gedaan en PANIEK!!! Ik had totaal geen paniek, want ik had alles goed geregeld en anders maar niet. Maar J. zat niet lekker meer op z’n stoel en er kwamen nog heel veel hapjes langs en die waren allemaal erg lekker, maar de echtgenoot ging toch maar alvast afrekenen voor de zekerheid en of ik dan NUNUNU met hem meeging naar huis. Okay, vooruit dan maar.

DSCN2829
De moeders!

DSCN2831
De schoonvader en mijn moeder.

DSCN2834
Ik hou hier mijn hand op m’n jurk, want ik had een vlek. Die er gelukkig wel uit ging met wat afwasmiddel.

DSCN2837
Dit is het PANIEK-hoofd van de echtgenoot.

DSCN2841
Ik had geen stress, want ik wist dat iedereen wel even mee zou helpen met de koffie en het klaarzetten van de gebakjes.

DSCN2842
En… draai!!!

DSCN2843
Ja, de achterkant is ook heel mooi. Daar zit een soortement van yeti opgenaaid.

DSCN2844
En daar komen de eerste gasten al! Vandaag was dus vooral voor familie. Zaterdag geven we een feest voor vrienden en we hebben ook sommige mensen zelf laten kiezen of ze vandaag of zaterdag wilden komen, want sommige vrienden hebben kinderen en kunnen mensen wel vrij krijgen en gedoe! Samengevat; wij weten zelf ook niet meer precies welke uitnodiging we naar wie hebben gestuurd en ik kan daar ook helemaal niet mee zitten.

DSCN2845
HOOOOOI!

DSCN2849
Haaaa!!

DSCN2850
Het is ongelooflijk, maar we kregen uiteindelijk 60 mensen (niet allemaal tegelijk) in onze tuin en woonkamer.

DSCN2852
Het was GEWELDIG!

DSCN2853
En gezellig!

DSCN2854
Hahaha! Ja, de echtgenoot is eindelijk weer ontspannen, want alles loopt gesmeerd.

DSCN2855
Dit is E., de neef van J. en aanwezig bij onze ontmoeting op de Kamasutra-beurs zo’n 10 jaar geleden!

DSCN2857
Ja, S. is groot geworden hè? En ook zo knap!

DSCN2860
Wat staan m’n cadeautjes er gezellig bij!

DSCN2861
Mooie kleuren ook…

DSCN2866
Wat een gave jurk had Irene aan!

IMG_1207
Ja, Irene! De vrouw die altijd voor me klaar staat als m’n site weer eens in elkaar is gestort!

DSCN2870
Al m’n tantes en ooms zijn gekomen en ook m’n nichtjes!!! HOE GAAF!! Ja, die staan dus niet allemaal op de foto, maar dat is niet erg, want ik heb heel veel mental pictures gemaakt!

DSCN2875
Irene en Marloes!

IMG_1206
Ik had Marloes een tijd niet gezien en ik ben blij dat ze weer in mijn leven is en op mijn bruiloft was!

DSCN2881
Scooby is zooooo relaxt!

DSCN2883
Dochter S. houdt alle kindjes bezig! FIJN!

IMG_1189
We hadden ook live muziek!

DSCN2886
Ik ben zo ontzettend blij dat we het gewoon thuis hebben gevierd. Niks geen zaaltje voor mij, gewoon plassen op m’n eigen toilet!

DSCN2889
De mannen (inclusief fotograaf annex schoonvader J.) houden het eventjes voor gezien en gaan erbij liggen. En gelijk hebben ze! Van de rest van de dag thuis zijn geen foto’s en dat vind ik helemaal niet erg. Ik ben ergens ook gestopt met het maken van foto’s, want ik was aan het socializen met m’n vrienden en familie. Het was LEUK! Niks ingewikkeld, lekker ongedwongen en los! Uiteindelijk hebben we met z’n allen de voetbalwedstrijd Nederland – Australië op de bank gekeken. De echtgenoot had de televisie van boven naar beneden gehaald, zodat we op 2 tv’s zagen hoe Nederland de overwinning haalde . En… dat allemaal onder het genot van een bitterballetje met mosterd, een kipnugget met mayonaise en een mini-bapao met chilisaus! We hebben het gevierd zoals wij zijn en daar ben ik heel blij mee. Geen fancy shizzle, geen dure shit! We hebben ons niet in de schulden hoeven te steken voor mijn jurk, zijn pak of het trouwfeest en daar mogen we heel trots op zijn. En dat zijn we ook! Oh, en gelukkig, dat ook nog.

IMG_1192_1
Na de wedstrijd hebben we iedereen uit huis geschopt en zijn we naar de Tokyo Lounge gegaan met de ouders, getuigen en dochter S.!

IMG_1194_1
Ik had de hele dag niks meer gegeten (na de high tea), dus ik had goede trek. Ik heb ook nog per ongeluk een bord gebroken toen ik de tafels aan elkaar wilde schuiven, maar… scherven brengen geluk! HAHAHAHA!

IMG_1196
Het was HEERLIJK! Maar wat waren we moe allemaal! Althans, ik wel! En misschien ook wel een heel klein beetje licht aangeschoten van alle wijntjes en proseccootjes!

IMG_1197
BOKS OUWE! Alle ouders zijn inmiddels naar huis en sturen ons een sms-je dat ze veilig zijn aangekomen. Wat hebben wij een fijne dag gehad! En… het is waar wat ze zeggen; het gaat in een roes voorbij! Maar wat was het mooi en wat was het fijn dat de zon scheen en wat hebben we een mooie cadeaus gekregen!! Ik ben enorm dankbaar dat we zulke lieve mensen om ons heen hebben!!! <3

 

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Marjan schreef:

  Heerlijk! Het is een hoop stress geweest, maar het was een prachtige dag!

 2. Paul schreef:

  Luna, volgens mij ben je een beetje in de war… Het was Nederland – Australië!

 3. Martine schreef:

  Feestje naar mijn hart!
  En zooooo fijn dat iedereen er bij kon zijn (dat voel ik in mijn hart).
  Alvast een fantastische dag morgen, ik proost op jullie vanaf Terschelling waar ik mijn man ga bewonderen :-)
  XX

 4. Yolanda schreef:

  Genoten van je beeldverslag van jullie bruiloft. Heel veel geluk samen!

 5. Jan Folkersma schreef:

  Wat een feest al die mooie mensen. En nu oppassen voor de sleur! ;)

 6. liess schreef:

  Prachtig. Zoals ik de vorige reactie al zei op plog dag 1, precies wat wij willen, gewoon alles op ons gemakje. Lekker relaxed
  Ben blij dat jullie een geweldige dag gehad hebben, het zag er super uit en ben blij dat ik mee heb mogen kijken.

 7. majriM schreef:

  Precies zoals jullie zijn! Hartstikke leuk om zoveel lol en geluk te zien en te lezen, heerlijk :-)

 8. Bassiedeboer.nl schreef:

  Dankjewel dat we mogen meegenieten!

 9. Ellen schreef:

  was erg gezellig, nu op naar morgen. We zien wel hoelang wij het volhouden, lang leve de hooikoorts haha, maar de bedden zijn gereserveerd voor dochter S en nichtje J. Komt helemaal goed, het enige wat jullie moeten is genieten.

 10. Aniek schreef:

  Van harte gefeliciteerd! Wat leuk om ook hier mee te mogen kijken. Het ziet er naar uit dat je een mooie tijd tegemoet gaat!!

  Groetjes van één van je lezers.

 11. Anneke schreef:

  wat een geweldige reportages van je huwelijksdag. mooie foto’s met teksten waarin ik soms meer dan een glimlach lees.
  be happy, happy met je tot echtgenoot gepromoveerde echtgenoot, meisje S. , ouders, schoonouders en vrienden.

 12. Cora schreef:

  Gefeliciteerd en fijn dat zo een mooie dag was. Lees al heel lang mee maar reageer als zovelen nooit. Geniet ervan!

 13. Margreeth schreef:

  Van harte gefeliciteerd samen. Wat mooi om te lezen. Prachtig.

 14. Jeldenil schreef:

  Eigenlijk heb je dus een beetje een joodse bruiloft gehad met dat gebroken bord. Brengt inderdaad geluk. Hier ook van harte gefeliciteerd!

 15. marloes schreef:

  Wat ziet het er leuk uit!! Heerlijk! En nog gefeliciteerd!!

 16. Janeway schreef:

  Nog van harte gefeliciteerd! Ziet er uit als een leuk feestje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *