web analytics

0

LUNA DEELT HAAR DROMEN

middengelukt1

IMG_6574
Oh! For! Fucks! Sake! M’n wekker ging om 5:00, want ik moest dus nogal vroeg met de trein.

IMG_6576
Ik moet trouwens wel eerlijk bekennen dat ik me verder kiplekker voel. Niks meer over van de kater van gisteren.

IMG_6579
Wat ga ik doen? Ik ga naar de maandelijkse vergadering van Stichting IAlmaMater! Hier sta ik op station Zutphen.

IMG_6580
En hier sta ik al op Land Goed! Hier bevinden zich meerdere Love Bubbles en ik ben de persoon die ‘verantwoordelijk’ is voor de vormgeving van de stichting! Trouwe ploglezers hebben al diverse dingen langs zien komen (visitekaartjes, etiketten voor sapflesjes, reserveringskaartjes, beschilderde kisten). Ik maak dus, sinds héél lang weer een beetje onderdeel uit van een team en dat is superfijn. Ik ontmoet vandaag de meeste andere dames die hier werken voor het eerst, want ik werk dus voornamelijk thuis, achter m’n pc.

IMG_6584
De buiten-dromenvangers (die trouwe ploglezers ook voorbij hebben zien komen) heb ik voor de stichting gemaakt en de eerste 4 hangen we met z’n allen op, inclusief een soort dromen-ritueel.

ophangen
Het klinkt ietwat zweverig misschien, maar we hangen onze dromen aan de dromenvanger (in een flesje met een papiertje) (dit is ook de bedoeling van alle andere dromenvangers die ik maak). En het is misschien voor een buitenstaander niet te begrijpen, maar het was heel emotioneel. Eerst zaten we nog gezellig te vergaderen, hihihi, hahaha, maar op het moment dat je je dromen deelt kom je ineens heel dicht bij jezelf, bij je hart, en dan blijkt dat iedere vrouw een groot of klein verdriet met zich meedraagt (uiteraard zou dit ook voor mannen gelden, maar er waren geen mannen bij). Dat delen is dan heel intiem. Het was dus nogal huilen met z’n allen (en ik kende amper iemand). Heel bijzonder.

IMG_6602
En… de dromenvangers hangen er prachtig bij. Ik ben echt trots op mezelf!

IMG_6600
Dan ga ik met vriendin M. (die dus bestuurder van de stichting is en die ik al 20 jaar ken) weer terug naar Zutphen. En… hier gaan we even een winkeltje binnen waar ze mijn dromenvangers willen gaan verkopen. WOW! Wat een topdag. Hierover later meer!

IMG_6605
Toevallig was mijn man voor z’n werk in de buurt van Zutphen en we rijden samen naar huis waar ik een lekker balletje gehakt met aardappelen en snijbonen maak. ZALIG.

IMG_6611
Op de bank kom ik bij van deze bijzondere dag. En! Ik vind dit bijzondere Instagram-account van een wasbeer die gewoon in huis mag wonen. Vroeg naar bed, morgen weer de wekker om 5:00, want nu moet mijn echtgenoot er vroeg uit en ik doe solidair.

Vorig jaar had ik nog steeds een jetlag...

Vorig jaar had ik nog steeds een jetlag…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *