web analytics

0

EEN STOK, EEN MEETING & EEN CANDYCRUSH-VERNEDERING

middengelukt1

IMG_9487
Goedemorgen! Ik was er weer vroeg uit, want een drukke dag op het programma. Hier ben ik even heel erg trots op Nina tijdens het uitlaten, want ze heeft gisteren een stok verstopt in de bosjes en ‘m vandaag weer gevonden! Heel knap. Uiteraard gooien we even wat heen en weer met de stok tot ze ‘m kapot heeft gebeten.

IMG_9492
Hier zit ik in de trein naar Utrecht CS voor een meeting met J.T. (dit is de man die de mannenspeeltjes test voor www.climaximaal.nl). Ik heb een spiritueel tijdschrift gekocht om te lezen tijdens m’n treinreis. Wie weet blijft er wat hangen.

IMG_9493
Nou, met de fiets.

IMG_9495
Ehhhhh???

IMG_9496
We hebben afgesproken bij Bagels & Beans en daar, op dat stoeltje, staat de tas met nieuwe seksspeeltjes voor J.T.! Discreet verpakt in een Emté-tas en superzwaar. Dan heeft hij wat te doen de komende tijd.

IMG_9497
We praten elkaar even bij over de seksindustrie, dildo’s, vibrators en pluggen onder het genot van een heerlijk broodje kipfilet met avocado.

IMG_9499
En hier zit ik alweer terug in de trein naar Tiel.

IMG_9500
Kunnen we even allemaal ophouden met kinderen ‘mini-me’s’ of ‘mini-you’s’ te noemen? KOTS.

IMG_9501
Thuis ga ik druk aan het werk en ’s avonds eten we boontjes met vis in boterjus. Dit is nog steeds misschien wel m’n lievelingseten.

IMG_9503
En dit is zo ongeveer het niveau van de rest van de avond. Ik hang op de bank en ben bezig om dochter S. in te halen met Candy Crush, want we zitten op hetzelfde (moeilijke) level (dochter S. hangt blijkbaar bij haar moeder thuis op de bank te Candy Crushen). En dan… dan HAALT ZIJ INEENS HET LEVEL!!! En ze gaat er ook nog eens met een paar levels overheen. En voor er mensen gaan klagen met ‘je noemt je kind toch geen ‘kutkind”?; als je kind je inhaalt met Candy Crush terwijl je haar al weken op de hielen zit en je haar dan BIJNA, echt BIJNA hebt ingehaald en ze dan zo’n geintje als dit flikt, ja, dan is het een kutkind. Verder wel een heel lief kutkind. Dat dan weer wel.

Vorig jaar bracht ik schilderijen naar m'n vrijwilligerswerk...

Vorig jaar bracht ik schilderijen naar m’n vrijwilligerswerk…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *