web analytics

0

DIGWEED, FLASH MOB & CATFISH

beginpaginatotaal

IMG_4326
Nee, niet echt mijn ochtend. Het is 6:27 en het duurt even voor ik op gang ben. M’n ogen zitten ook nog dichtgeplakt.

IMG_4317
M’n konijnen-ei uit het vormpje van de Action is heel goed gelukt!

IMG_4331
Ik ga aan het werk. Met Bruce. En die sokken liggen er nog steeds.

IMG_4337
Harrrrrrr, harrrrrr! Aankleedbeest van de dag!

IMG_4340
Van je af Nien, altijd van je af!

IMG_4344
Luun, je haar danst!

IMG_4353
Wat een leuke positieve graffiti.

IMG_4356
Lange schaduwen.

IMG_4358
Verder aan het werk, met John Digweed, 1 van mijn dj-helden helden, uit de speakertjes. Ik ben een beetje blijven hangen in muziek van 20 jaar geleden. Niks mis mee, want ik word altijd blij als ik het hoor.

IMG_4361
Ik zet een mega-aanbieding online; een We-Vibe (dé allerbeste partnervibrator) voor maar € 42,95! Ja, nou, ik zeg wel dat ik de aanbieding online zet, maar ik heb totaal geen invloed op het assortiment in ‘mijn’ sekswinkel: www.maanzin.nl. Ik heb dus geen groot magazijn vol dildo’s en vibrators in de schuur, maar alles wordt door een ander bedrijf geregeld. Wel zo makkelijk.

IMG_4364
Niet zo makkelijk is kantoorkater Bruce. Zo kan ik toch niet typen!

IMG_4367
Nina is zelfs te lui om haar eigen kwijl door te slikken en laat het gewoon op de bank lopen.

IMG_4369
We kochten vorige week 3 van deze plantenkasjes, maar ik mag ze pas in elkaar zetten en voorzien van plantjes als de hele tuin gedaan is. “Dat is dan je beloning”, zegt de verkering. Hmmm, ik weet niet of ik het hier mee eens ben. Het is wel verstandig, dat wel.

IMG_4370
Ik schrijf een review over de Svakom Amy. Een prima vibrator voor een prima prijs, al lijkt hij wel heel erg op een speeltje dat ik al had.

IMG_4399
We worden gefeliciteerd met ons voorgenomen huwelijk door internetvriendin D.!

IMG_4400
En ik krijg een kaart van een vriendin die ik al bijna 5 jaar niet heb gezien. Dat ze me mist en graag weer een keer wil afspreken! Dat is LIEF! Ik wil haar graag ook weer zien!

IMG_4403
Ik maak een beginnetje in de tuin, want ik wil heel graag die plantenkasjes in elkaar zetten. Nina helpt, maar ik heb eigenlijk meer last van ‘r.

IMG_4414
Okay, kinderen van Tiel! De bedoeling van een flashmob is dat je het stiekem doet! Jullie hadden dus eigenlijk aan niemand mogen vertellen dat jullie een liedje en een dansje gingen doen voor de HEMA van Tiel!

ellen
Nu stonden dus alle Tielse moekes te wachten tot hun kind zou gaan optreden! Net als hipster mom’s vriendin E. en ik natuurlijk, want als je (oppas)kind gaat dansen, dan moet je dat even komen uitchecken! Vriendin E. is tevens de moeder van oppasmeisje M. en ook moeder van F. (die danste ook mee). En ze is ook nog moeder van I. (maar die zit al op de middelbare school en is de vriendin van onze dochter S.).

IMG_4448
Gave flashmob hoor!

IMG_4480
Daarna gaat oppasmeisje M. weer terug naar school en daar pik ik haar op. Thuis kijken we naar het programma Catfish op MTV, over neppers op internet. Heel educatief verantwoord.

IMG_4481
Deze jongen denkt dat hij al een jaar met een heel lekker wijf aan het chatten is, terwijl hij een vriendin thuis heeft. Degene waar hij mee chat blijkt dus een kerel te zijn die wat issues heeft met mannen die vreemdgaan en hij doet zich daarom voor als faker op het internet. Okay. En… oppasmeisje M.! Wat heb je hiervan geleerd? “Dat alle mannen klootzakken zijn!” Ehmmm… nee, dat nou ook weer niet.

IMG_4497
De verkering is inmiddels thuis en we gaan even op pad. We gaan over een tijdje op vakantie en we zoeken een goed logeeradres voor Nina. Mijn baby! Mijn baby alleen achter laten bij vreemden! En ik had al allemaal pensions gezien en kooien en ik moest al huilen toen ik die kooien zag, want ze ligt altijd bij ons gewoon in een mandje, gezellig, warm, lief en nou moet ze buiten gaan slapen! Oooooh, ik weet dat het een hond is en dat ik niet moet zeuren, loslaten enzo, maar toch.

IMG_4500
Nina keurt het logeeradres helemaal goed! Kijk haar eens shinen van geluk op de foto! Ze kan rennen en spelen en van pure blijdschap scheet ze meteen een lekkere, dikke drol van zich af in haar aanstaande buitenverblijf! Thank God! Als we thuiskomen maak ik een maaltijd van de leftovers van deze week, we kijken wat stomme televisie en oppasmeisje M. gaat om 20:00 naar bed. Wij gaan er zelf om 21:00 achteraan. Heerlijk!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *