web analytics

4

WAT ZIJN MIJN WAARDEN #HAPPYCHALLENGE

Ik schreef er een tijdje terug al over, over de #tag van Lisanneleeft.nl (van alweer een jaar geleden) (en er horen nog meer opdrachten bij die #happychallenge volgens mij), over welke waarden belangrijk zijn in je leven. Uit een lijst van 80 moet je er dan 3 kiezen en dat blijkt dus eigenlijk nog niet zo’n gemakkelijke opgave als dat ik aanvankelijk dacht. Ik vroeg ook aan m’n lezers welke 3 zij, jullie dus, bij mij vonden passen en degene de ze alle 3 goed had zou een gezellige zelfgemaakte poezenkaart krijgen.

IMG_7132

Ik kon er van de 80 gelukkig al snel een stuk of 50 wegstrepen. En ook was het niet zo heel moeilijk om er uiteindelijk 10 over te houden (creativiteit, echtheid, eerlijkheid, erkenning, familie, innerlijke rust, integriteit, liefde, oprechtheid, plezier, positiviteit en zorgzaamheid), maar ja, en dan! Dan MOET je er dus nog 7 wegstrepen. Aaargh! Maar goed, dat is dus juist part of the deal en ook part of de moeilijkheid van deze #happychallenge.

POSITIVITEIT

CREATIVITEIT

ZORGZAAMHEID

Ik heb nog enorm getwijfeld tussen ‘liefde’ en ‘integriteit’ en zelfs tussen ‘innerlijke rust’ (want al lijkt het misschien niet zo van de buitenkant, van binnen ben ik eigenlijk ontzettend uitgebalanceerd), maar dit zijn ze geworden

Linda had ze allemaal goed (knap hoor, want J. had er geen enkele goed), dus die krijgt sowieso een kaartje! Maar; voor degenen die meededen en er maar 1 of 2 goed hadden, of geen een, wat kan mij het schelen! Stuur even je adres naar electricluna@maanisch.com en je krijgt van mij een positieve, creatieve kaart opgestuurd die ik met heel veel zorg in elkaar heb geknipt en geplakt.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik had er zowaar 1 goed :-) wel leuk om te lezen.

  Xxx

 2. Olga schreef:

  Dju, zat ik toch dicht bij met
  Creativiteit, positiviteit en naastenliefde !!!

 3. Ivonne schreef:

  Kweet niet meer welke plog het was waar ik ook had geantwoord, maar ik had er zekers 1 goed als het er geen 2 waren!!!!

 4. linda schreef:

  jeej! wat leuk ik stuur adres via de mail
  en ik hou van katten, heb er zelf 2 hele lieve dus een leuk kaartje kan ik zeker wel waarderen
  thanks!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *