web analytics

2

EEN LEKKER ZONNIG DINSDAGJE

middengelukt1

IMG_7520
Ik zit al maanden achter een pc met een toetsenbord waarvan de ‘8’ mist… best irritant eigenlijk.

IMG_7524
Bruce is ook best irritant eigenlijk, maar hoe je kan je nou ‘nee’ zeggen tegen een kat die de hele dag wil knuffelen?

IMG_7525
Echt, overal, maar dan ook overal lees ik dingen over moestuintjes, moestuinen en zaadjes… Na de quinoa-kut hebben we nu dus de moestuin-muts…

IMG_7531
Deze armbanden zet ik online! Te koop voor € 24,90 in m’n Etsy-shop.

IMG_7541
The hills are alive with een armband met Julie Andrews erop!

IMG_7544
Wat een lekker weer! Nina ligt met d’r pens in de zon zodra de deur opengaat.

IMG_7545
Ik neem nog maar een noodlesoepje. Lekker makkelijk.

IMG_7546
Ik kan zo genieten als ik haar zie genieten!

IMG_7547
Oh, Bruce is erachter dat we vandaag kantoortje spelen in de tuin.

IMG_7550
Yep, hier kan hij net zo goed knuffelen als binnen.

IMG_7553
Kijk nou! Wat een rijkdom! Buiten kunnen werken!!!!

IMG_7555
Met een verlengsnoer voor m’n laptop! Zalig! Zalig!

IMG_7556
Ik heb amper wat kunnen doen, want de zon scheen nogal in m’n beeldscherm en ik werd steeds afgeleid door het feit dat ik zo heel gelukkig zat te wezen in m’n eigen tuin.

IMG_7557
Wat een weelde!

IMG_7560
Ik heb zelfs m’n zonnebril op sterkte teruggevonden. Nog meer rijkdom!

IMG_7562
Gezonde snack erbij en een alcoholvrije cocktail, wat wil een mens nog meer?

IMG_7568
Nou! Ik kan wel wat verzinnen! Tuinvriend A. kwam, zag en gaf me op m’n kop voor diverse dingen aangaande de moestuin… iets met water, iets met waarom ik dan toch nog met de AH-moestuintjes bezig was, iets met niet opgekomen zaad, iets met dit en dat en toen ineens was hij weer weg en liet hij mij verslagen achter!

IMG_7571
Maar… ik heb z’n tips opgevolgd en van allerlei dingen gedaan (maar lekker wel m’n AH-moestuintjes gehouden, want ik wil gewoon dat ze ook bij mij gaan lukken)…

IMG_7572
Daarna zet ik zelf een hek om m’n moestuin heen, anders gaan de katten erin graven. Ik vind dit eigenlijk mannenwerk.

IMG_7573
Kijk, dit is ander stukje moestuin, met diverse kruiden en sla… en achterin heb ik alvast een courgetteplantje neergezet, gewoon om te kijken of het gaat lukken. Zo niet, dan heb ik er nog 7 in de kas, hahaha… De echtgenoot schudt regelmatig met z’n hoofd en is bang dat ik weer precies dezelfde fouten maak als vorig jaar (te enthousiast van alles overal poten), maar ik heb heus wel iets geleerd… en dan gaat het maar mis, ik ben hartstikke blij en gelukkig en… we hebben gisteren al een keer gegeten uit eigen tuin, dus m’n doel heb ik al gehaald.

IMG_7574
En kijk! Met de doperwten gaat het dit jaar ook lukken; er komen al bloemetjes in!

IMG_7579
Ik koop viaviaviaviavia een paar nieuwe Nikes voor dochter S.! Ze laat via de Whatsapp weten dat ze ze geweldig vindt… ik wil ze zelf ook wel, maar ze zijn niet in mijn maat te regelen…

IMG_7586
Hier krijg ik een dikke kus van Vledder, de overbuurhond!

IMG_7590
Want ik was even bij de overbuurvrouw die een soort boodschappenpakket had gekocht, maar een aantal dingen niet lustte en die kreeg ik dus mee en toen kreeg ik ook koffie en een kus van Vledder… ’s Avonds lekker hangen op de bank met stomme pulp-tv en Candycrush…

Vorig jaar stond Nina oog in oog met een cavia...

Vorig jaar stond Nina oog in oog met een cavia…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Renske schreef:

    Oeh toffe Nikies!

  2. Else schreef:

    Tuinbonen al in de volle grond gezet ??? Of had A daar geen mening over ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *