web analytics

4

LUNA’S EERSTE SLA-OOGST

middengelukt1

IMG_7486
Het is weer maandag! Ik heb er weer zin in en stort me op www.vibratorvrouw.nl… Ik ben nog steeds erg blij met m’n vormgeving met de vintage pinup-modellen poserend naast een vibrator en ik ga er volledig van uit dat het een succes wordt (anders knoop ik mezelf op, haha). Ik probeer elke dag een goede vibrator te bespreken (dus alle yukiyuki-speeltjes zet ik er sowieso niet tussen)… vandaag de Je Joue Fifi

IMG_7487
Ik zet m’n Maggi-moestuinbak-actie online (die kun je nog teruglezen: HIER). Je kunt nog meedoen, maar ik kan nu al niet kiezen uit alle lieve reacties,  ik gun iedereen zo’n kekke bak!

IMG_7489
Ergens in de middag heb ik geen zin meer om te schrijven en ga ik aan het opruimen! Deze tas met vintage jurken en rokken gaat weg en er komt nog veel meer bij… ik twijfel tussen binnenkort op een rommelmarkt te gaan staan en het gewoon allemaal weggooien of naar de Kringloopwinkel brengen.

IMG_7490
Met dit pakje heb ik een kwartier in m’n handen gestaan. Het is gloednieuw, de kaartjes zitten er nog aan. Ik kan dit soort dingen m’n hele leven gaan bewaren of wachten tot er een jongetje geboren wordt, maar het ligt me in de weg. En dit is niet het enige. Ik heb stapels en stapels en dozen vol met dit soort dingen die me in de weg liggen.

IMG_7492
Dit ligt me ook in de weg. Maar na 2 uurtjes ben ik weer bij met m’n administratie.

IMG_7494
Dus ik kan weer lachen. De rest van de troep komt later wel. Hoop ik. Ooit.

IMG_7495
Kijk. Daar beneden zit J. met m’n vader te vissen.

IMG_7496
Hebben ze al wat gevangen Nien? Nien zat niet op te letten, zegt ze, veel te druk met zonnebaden.

IMG_7498
Het leuke van opruimen is dat je van allerlei geinige dingetjes tegenkomt. Zoals dit briefje van m’n moeder.

IMG_7501
Hoogtepunt van de dag! Ik heb voor het eerst sla geoogst! Helemaal vers uit eigen kas! WOW!!!!

IMG_7502
Ik maak er een salade met honing en geitenkaas van…

IMG_7506
Helemaal geweldig, helemaal lekker en ik ben zooooo trots nu op m’n sla, al heb ik er geen bal aan gedaan behalve water geven en ertegen praten. En helemaal lekker; buiten eten! Alles smaakt dan toch echt beter!

IMG_7512
Kijk, helemaal op! Want sla weggooien, dat is zielig voor de sla. Dan is-ie voor niks geplukt.

IMG_7515
’s Avonds lekker op de bank met m’n grote vriend Bruce, die vindt dat hij overdag toch net een beetje te weinig aandacht heeft gekregen.

 

Vorig jaar werd ik een beetje ziek op de camping...

Vorig jaar werd ik een beetje ziek op de camping…

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Marina schreef:

  Je kunt je kleding inleveren bij H&M! En je krijgt nog een tegoedbon ook!
  http://www.hm.com/nl/longlivefashion

 2. patchwork schreef:

  Die jurken stonden je zo leuk! In de Pijp zit nu een zaak waar ze vintage verkopen voor 25 euro de kilo, 35 voor meer etc, misschien kun je daar je prijs op bepalen? Welke maat is´t?

 3. Renske schreef:

  Lastig he? Dingen weg doen. Ik haat het

 4. Renske schreef:

  Hmmmm hij heeft de rest van m’n reactie opgegeten.
  Anyway. Misschien kun je er vriendinnen blij mee maken? Of verkopen via je blog?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *