web analytics

2

LIDL, ZWEMBAD & EEN DROMENVANGER

middengelukt1

IMG_9586
Ja, het is weer vrijdag! Oppaspuber M. heeft vandaag een soort schoolreisje en ze heeft er zin in! Als ik haar heb uitgezwaaid ga ik met m’n ouders naar…

IMG_9588
De LIDL! Het zijn Italiaanse weken en ik krijg ik een kleine hartverzakking als ik alle lekkere Italiaanse kaasje zie. Ik neem er een paar mee, want… het is bijna weekend!

IMG_9589
We gaan ook nog even langs de Turkse supermarkt voor groenten en fruit en kippendijen-filet.

IMG_9590
Ik neem ook wat verse doperwtjes mee. Ik hou ervan.

IMG_9591
Thuis weer aan het werk, waar ik maar heel eventjes wordt afgeleid door deze blije hond.

IMG_9592
En deze blije hond.

IMG_9593
Ontbijt en lunch.

IMG_9594
Ik word weer even afgeleid door een foto van hoe het zwembad in Tiel er vroeger uitzag. Wat heb ik daar een mooie tijd gehad, maar ik was ook best wat dingen vergeten. Papier prikken voor een ijsje. En dat de brandweer wel eens kwam om het pierenbadje vol met schuim te spuiten. Maar de ovenfrietjes van het cafetaria herinner ik me nog precies. En de kikkertjes voor 5 cent. De omkleedhokjes. Waar ik altijd lag met m’n handdoekje. Dat ik ooit geprikt ben door een bij. Het was geweldig. En nu staan er villa’s.

IMG_9595
Doordat ik in een trip down memory lane zat heb ik geheel per ongeluk op een phishing mail geklikt. Gewoon geopend! DOM! En nu staat er een virus op m’n pc, dat er gelukkig alweer af is doordat vriend R. op afstand even m’n computer heeft gescand en gescreend. Zucht.

IMG_9596
Dit is ook een zucht. Het is oude administratie die eigenlijk weg kan. Denk ik. Het zijn ook bonnen van apparaten die ik niet eens meer heb. En garantiebewijzen. Papieren, papieren, papieren. Binnenkort maar even doornemen en weggooien wat weg kan. Voor nu; even in een hoekje gelegd.

IMG_9601
Hier hang ik op de bank met m’n nieuwste project; een dromenvanger. Dochter S. is inmiddels gearriveerd met haar vriendinnetje E. en we hangen met z’n vieren op de bank. Ondertussen span ik dit kanten kleedje dus in een metalen ring, maar ik kom er later achter dat ik het niet helemaal goed dus, dus het moet opnieuw en ach, zo ben je 3 uur verder. En ik ben ook nog eens vergeten foto’s te maken van het eten (spaghetti bolognese) en m’n nieuwe favoriete snack (tevens de nieuwe favoriete snack van de pubermeisjes); nacho’s met kaas en chili con carne uit de oven. Goed bezig!

Vorig jaar ging ik met M. naar de Primark...

Vorig jaar ging ik met M. naar de Primark…

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. patchwork schreef:

    ja, die oude mappen administratie ken ik ook. Ik maak nu gewoon een foto van wat eventueel nog belangrijk zou kunnen zijn of sentimentele waarde heeft ( 4 xA4 op 1 pic, want leve het inzoomen!) en dan hup alles in de papierbak! Heb zo een halve kast leeggewerkt! En dan maar hopen dat de boel niet crasht… Maar dat overleven we ook wel.

  2. Natasja schreef:

    Heerlijke nostalgie over zwembad. Hadden ook gezellig openluchtzwembadcomplex (leuk voor scrabble) in Den Haag. Veel leuke herinneringen. Helaas ook al jaren niet meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *