web analytics

5

LUNA WORDT LANGZAAM EEN TIELSE MOEKE

beginpaginatotaal

IMG_9780
Geen ochtendselfie, maar een aangekleed poesje in de ochtend. Ik ben er om 7:00 al uit, de verkering is vrij vandaag en blijft nog even liggen. Ik had nog wat willen werken, maar om een uurtje of 8:00 hoor ik oppasmeisje M. beneden stommelen. Die heeft het beneden een beetje opgeruimd, de afwasmachine ingeladen en alle kussens recht gelegd. Eh… ik moet toch op jou passen M.? Goed bezig!

IMG_9781
Ik maak een ontbijt voor iedereen en neem de krant door. Ik stel voor om naar de uitvaartbeurs te gaan. Vindt niemand een goed idee.

IMG_9788
Nina heeft vandaag iets met billen.

IMG_9792
Ik heb vandaag iets met Nina.

IMG_9812
Kijk! Zei ik toch! Nina ligt op de billen van Frank te slapen. Aaaaaaah!

IMG_9818
Oppasmeisje M. en ik gaan vandaag iets leuks doen. Op pad! Met de trein. In de trein zie ik ’t tweede aangeklede beest van de dag. Leuk.

IMG_9819
M. vraagt uit zichzelf om een wefie, dus die is in een hele goede bui vandaag.

IMG_9820
We stoppen op station Kesteren.

IMG_9821
Station Opheusden.

IMG_9823
Station Hemmen-Dodewaard.

IMG_9824
Station Zetten-Andelst. En daarna stappen we uit op station Elst en daar stappen we over.

IMG_9826
We gaan namelijk naar Nijmegen!

IMG_9827
We weten niet precies waar we moeten zijn, dus daarom volgen we maar deze 3 pubermeisjes.

IMG_9833
En dat was een goede keuze, want alle pubermeisjes die we tegenkomen, komen maar voor 1 ding naar Nijmegen. De Primark dus. Stelletje groupies.

IMG_9835
De Primark is de hel. Dat vind ik, dat vind oppasmeisje M., dat vindt eigenlijk iedereen, maar ja, het is er goedkoop en ze hebben er hele leuke dingen en ja, ik weet dat er misschien wel kindervingertjes zijn gesneuveld tussen wat naaimachines om deze T-shirts te vervaardigen. Ik heb hier een gebed voor opgezegd en om vergeving gevraagd.

IMG_9836
De hel, ik zeg het je.

IMG_9843
Deze brillen kopen we dus niet. We kopen wel heel veel leuke dingen voor M. en ook voor dochter S., want die viert dit weekend haar verjaardag bij ons (met 4 pubermeiden, Heer sta mij bij!)! Ook voor de verkering koop ik 4 shirtjes.

IMG_9846
In Nijmegen hebben ze een Loom Band-winkel! Een hele winkel met alleen maar Loom Bandjes!!! Bizar.

IMG_9849
Dit was niet mijn idee. Echt niet.

IMG_9850
Kijk, hartstikke gezond. NOT! Wat een vieze tomaatjes zijn dit. Bah. Dan liever die 100-jaar-goed-blijvende-frietjes.

IMG_9852
Het is natuurlijk Hemelvaartsdag en we komen langs een podium met live muziek. Eigenlijk wil M. niet mee, maar ik sleur haar het terras op, want live muziek is gezellig en anders staat die man maar voor een paar mensen te zingen, dat is zielig.

IMG_9853
M. vraagt weer uit zichzelf om een wefie, dus is nog steeds in een zeer goede bui! Ik ook! Cheers babe, op een gezellige en geslaagde Primark-dag!

IMG_9856
Mensen, het is officieel gedaan met mij. Ik ben veranderd in een Tielse moeke! Ik heb vooral voor ‘m’n kinderen’ geshopt vandaag en mezelf nieuwe nep-Crocs cadeau gedaan. Dit komt nooit meer goed.

IMG_9857
Okay, ook deze legging, maar die mag ik onder geen beding van de verkering aan naar buiten. Note to self; morgenochtend Nina uitlaten in m’n poezenlegging! Oppasmeisje M. kreeg overigens dezelfde legging en ik wil best wel toegeven dat-ie haar beter staat dan mij.

IMG_9859
Ik ben dus ook een vrouw geworden die kleding shopt voor haar man. Oh, die was ik al.

IMG_9860
Ik kocht ook dit nagellak-setje en die geef ik dan heel stoer aan dochter S., maar eigenlijk is-ie gewoon voor mezelf. Iets met veren.

IMG_9863
Omdat ik toch al ben veranderd in een Tielse moeke past daar ook een lekker pittig, kort kapsel bij.

IMG_9866
En koken uit een zakje! Ook zo lekker makkelijk!

IMG_9868
Mooi tafereeltje!

IMG_9871
M’n vader bracht gisteren 3 bakken met aardbeien en die hebben we nu alle 3 in 1 keer opgegeten als toetje met Turkse yoghurt! Dit was zo lekker!

IMG_9873
Nina wil nog een keertje uit.

IMG_9877
’s Avonds in bed kijken we nog wat tv, maar ik herinner me maar 5 minuten, want ik val als een blok tegen het heerlijke lijf van mijn aanstaande man in slaap. We zijn meer dan 5 jaar samen, maar slapen nog elke nacht lepeltje-lepeltje. Romantisch!

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. Sabine schreef:

  Hey, wat leuk dat je in Nijmegen was! Ik was gisteren ook in de stad maar heb je niet gezien :)

 2. Ellen schreef:

  Doe dan eens echte Crocs joh, die lopen 10x beter. Ik moet ook weer bestellen op dr Crocs site.

 3. Moeder van Luna schreef:

  Jij ’n Tiels Moeke ??? echt niet, van z’n lang zal ze leven niet !!!!!!!!!!!!!!!

 4. Marjan schreef:

  Hoe je je best ook doet om op een Tielse Moeke te lijken…. die sprankelende ogen verraden je…. die hebben die Tielse Moekes namelijk echt niet :-)

 5. Paul schreef:

  Haha, ben je nu de overbuurvrouw aan het dissen Luna? Beter een goede buur… nou ja, misschien eigenlijk ook niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *