web analytics

4

SCONES, PUBERS & SINGSTAR

beginpaginatotaal

IMG_9885
Weer geen ochtendselfie in de spiegel, maar een actie-foto van Nina. Dit lijkt niet op een actiefoto, maar is het dus wel. Nina luistert buiten altijd erg slecht, want ze houdt zich liever bezig met het ruiken aan het gras, ruiken aan de blaadjes, ruiken aan de bomen, de grond en de takjes. Hier demonstreert ze dat ze heel goed kan luisteren, liggen, en blijven liggen en pas naar ons toe rennen als ze het mag.

IMG_9891
Piet komt even langs om te vissen en Nina een koekje te geven.

IMG_9892
M’n moeder geeft als ze langskomt de poezenboys altijd een zakje en Bruce en Frank zijn hier altijd zeer blij mee. Sid Vicious komt niet eens meer kijken, die houdt alleen van harde brokken.

IMG_9897
Dit is Nina haar pinup-pose.

IMG_9899
Ooooh! Mamma!!! Je hoeft sowieso niet te strijken, maar je hoeft m’n pyjama al helemaal niet te strijken!!! “Nee, als je iets doet, dan moet je het goed doen”, zegt ze.

IMG_9900
Nou, eh, dan staan hier 3 volle manden met was en ik voel me best wel schuldig, of toch ook weer niet, want 95% van het strijkgoed is van de verkering, dus eigenlijk moet hij zich schuldig voelen.

IMG_9901
Maar dat doet-ie niet, want hij gooit gezellig een hengeltje uit met m’n vader.

IMG_9909
Ik had aan oppasmeisje M. gevraagd of ze mee wilde helpen in de keuken, maar daar had ze niet zo’n zin in. Ze wilde liever een spel met pony’s en paarden op de computer spelen. Ook prima. Ze wilde wel meehelpen om deze cheddar-scones op te eten. Maar niet allemaal, want ze zijn voor aanstaande zondag, dan serveer ik een soortement van high tea voor de verjaardag van dochter S.!

IMG_9918
Ooooh, alweer op de foto? Zucht.

IMG_9932
Zie hier hoe Nina volledig samensmelt met de pubermeisjes die zijn uitgenodigd voor het verjaardagsweekend van dochter S.!

IMG_9934
We kijken met z’n allen naar Honey Boo Boo.

IMG_9935
Prachtig programma!

IMG_9943
Ik breng oppasmeisje M. naar huis. Hallo Tiara!

IMG_9947
Hallo Lucy!

IMG_9951
De verkering heeft de meiden inmiddels voorzien van pizza en cola en ze gaan nu helemaal los op de Singstar. Wij zijn naar de zolder gevlucht, maar horen ze daar nog zingen. Aaaaaarghhhh!!!

IMG_9964
Oooooh!!! Aaaaaaargh!!! Nina maakt aanstalten om uit het raam te springen.

output_Lu70yB
Ik zing ook mee, maar dan in de keuken.

IMG_9967
Ik bak een blondie, dat is een brownie, maar dan met witte chocolade. Daarna gaan we met alle meiden, poezen en Nina op de bank en kijken we naar Saw. Nou ja, we, we, ik ben al na een half uur in slaap gevallen tegen het Goddelijke lichaam van de verkering.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Angelique schreef:

  SuperrrrLuna! Je zei in de vorige plog, dat je in een Tielse moeke begint te veranderen, maar je bent gewoon een supermoeder. Die Tielse moekes kunnen daar een puntje aan zuigen, hah!

 2. Marjan schreef:

  Een hondenfeestje, een poezenfeestje, een meisjesfeestje…. een en al feest bij jou :-)

 3. Anneke schreef:

  strijkende moeders! de mijnes streek ook de vaatdoekjes. kon je ze netter opvouwen zei ze :-)

 4. Patchwork schreef:

  Als je je mams vertelt dat het onnodig strijken stroom en dus geld kost…
  In de tropen strijk je alles omdat daar in ´t textiel beestjes kunnen zitten die alleen door hoge temperaturen het loodje leggen, maar dat is hier echt niet nodig – voorlopig tenminste, als iedereen de klimaatverandering niet stimuleert door het uitstoten van CO2 door het nutteloos gebruiken van ´vuile´stroom. Ter info…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *