web analytics

3

LUNA HEEFT WEER EEN NORMALE MAANDAG

beginpaginatotaal

IMG_1822
Woehoe!!! Vandaag is de eerste dag van de rest van mijn getrouwde leven! Nou ja, zoiets dan. Het is weer NORMAAL! Het is maandag! De echtgenoot gaat de deur uit om te werken! DOEHOEI! Dan kan ik ook weer mijn dingen doen! Ik hou heel veel van je, maar nu moet je weg hoor!

IMG_1824
Ik hou me bezig met de was.

IMG_1826
En de strijk.

IMG_1827
En ik maak een planning voor de postings op www.climaximaal.nl voor deze week (en het is dan nog niet eens 7:30)!

IMG_1829
Nina zit erbij als een echt mens.

IMG_1831
Ik eet een broodje met ei. Beetje saai eigenlijk, maar wel lekker.

IMG_1837
Bruce is ook heel blij dat het weer allemaal normaal is. Een normale maandag. Een normale ochtend waarbij ik achter m’n pc zit en hij me de hele ochtend kan irriteren met z’n liefde.

IMG_1838
Kopje thee erbij. Wat is dat toch met al die theemerken die van die diepzinnige spreuken aan hun theelabels hangen?

IMG_1839
Ik heb de hele dag keiharde dance/elektro/techno gedraaid en ben daar ook lichtelijk van doorgedraaid eigenlijk. Tijd voor rustige muziek.

IMG_1840
Ik schrijf me helemaal leeg vandaag.

IMG_1841
En ik geef ook heel veel leuke dingen weg! Elke ochtend om 8:00 komt er een posting online op www.climaximaal.nl met een leuke weggeef-actie. Dus… houd die site in de gaten als je behoefte hebt aan gratis seksspeeltjes!

IMG_1842
HOE GAAF! Onze Tielse Flipje heeft z’n eigen WK-zegels!!!

IMG_1844
Ik laat Nina even lekker uitwaaien.

IMG_1845
En met een XXXL tak slepen.

IMG_1846
Einde van de middag kijk ik naar het programma ‘Trinny & Susunnah, Missie Holland’… Hoewel ik gisteren dacht nooit meer pulp-tv te kijken, moet ik die mening toch ietwat bijstellen.

IMG_1849
JESUS Susannah!!!! Ik wil niet zeiken (maar doe het toch), maar wat heb JIJ een onflatteuze jurk aan! KAN ECHT NIET!!! ECHT NIET! Kleur is goed, en de jurk is ook wel goed, maar hij doet dus geen wonderen voor jouw lichaam! Ik zie je buikje (niks mis mee overigens) er dwars doorheen en vooral; ik zie je horizontale navel (typisch een gevalletje van vrouwen met een buikje, waar niks mis mee is, zeker niet, maar je hoeft ‘m niet te showen in TE strak zittende kleding!!!!)… Dus; misschien moet je maar even bij mij langskomen Susannah! Dan mag jij m’n Roy Donders-pak aan! Alle probleemzones in 1 keer weggewerkt!

IMG_1853
Ooooh! Ik mocht daarna ook nog naar Dr. Phil kijken van de echtgenoot. Volgens Dr. Phil ben ik depressief.

IMG_1855_1
Hmmm… salade van rode bietjes met geitenkaas en aardappeltjes en een hamburger.

bietensalade
Deze dus… Hmmmm… Recept staat: HIER.

IMG_1856
Nina’s favoriete hangpositie.

IMG_1868
En de mijne.

IMG_1870
Op het toilet neem ik even de folders van de week door en ik zie dat de LIDL een Griekse week heeft.

IMG_1877
De echtgenoot heeft nog een vergadering en ik schrijf ’s avonds nog een review over de G-Kii.

IMG_1882
En ik kijk Cast Away voor de honderdste keer. Ik wilde om 21:00 in bed liggen, maar het is toch weer 23:30 geworden…

 

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Marjan schreef:

  Bestaan er uberhaupt normale maandagen dan? (Om over de rest van de week nog maar te zwijgen….)
  Fijn om te zien dat je na je wittebroodsdagen nog steeds een huge smile op je gezicht hebt!

 2. Rob schreef:

  Ik ben het met Marjan eens, normale maandagen bestaan niet!

 3. Jan Folkersma schreef:

  “Irriteren met z’n liefde” Haha, dat herken ik wel. Met katten is het nooit goed. Of ze negeren je totaal, geen bedankje voor de brokjes, niet blij zijn als je thuiskomt. Of ze liggen op je toetsenbord, op de bank zo stijf tegen je aan dat je niet eens kunt gaan plassen. En toch, toch is hun liefde groter en echter: onvoorwaardelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *